''Mutlu Aile ve Mutlu Gelecek'' için eğitim başlıyor

Evlilik aşamasında olan gençler, ergenlik çağında olan çocukların ebeveynleri ve evli çiftlere yönelik olarak ''Mutlu Aile ve Mutlu Gelecek'' için eğitim başlıyor

''Mutlu Aile ve Mutlu Gelecek'' için eğitim başlıyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

''Mutlu Aile ve Mutlu Gelecek'' için eğitim başlıyor
Sağlıklı bir toplum içinde aile kavramının yeri ve önemini kavramak, evliliğin önündeki engelleri ortadan kaldırmak, sevgi ve mutluluk dolu bir aile yapısı oluşturmak amacıyla gençlerimizi eğitmek ve kurulan aile içindeki problemlere iletişim yoluyla çözüm bularak amacıyla Üsküdar Belediyesi tarafından ''Mutlu Aile ve Mutlu Gelecek'' için eğitim programı başlatılıyor.

Evlilik aşamasında olan gençler, ergenlik çağında olan çocukların ebeveynleri ve evli çiftlere yönelik olarak üç alanda verilecek eğitim programında evlilik aşamasındaki gençlere yönelik olarak; evliliğin önündeki engeller ve gençlik, evliliğin kutsallığı, doğru eş bulma ve onu tanıma, medya okuryazarlığı ve evliliğin iletişim dili konularında destek verilecek. Ebeveyn Eğitim Programında internette çocuklarımızı bekleyen tuzaklar ve önlemleri, aile ahlak eğitimi, çocuklarımızı geleceğe hazırlama yöntemleri, çocuklarımızı teknoloji bağımlısı olmaktan koruma ve ebeveynlerin ergen eğitimde yaptıkları yaygın hatalar işlenecek. Evli çiftlere yönelik programda ise evlilik ve aile bağları, aileyi tehdit eden evlilik sorunları ve tavsiyeler, aile yönetimi ve ekonomisi, ülkemizdeki aile destek hizmetleri ve evlilikte mutluluk dili ve iletişim konularında bilgilendirmelerde bulunulacak.

Üsküdar Gençlik Merkezi'nde 8 Nisan'da başlayacak ve 5 hafta sürecek ''Mutlu Evlilik ve Aile Okulu Eğitim Programı''nda seçkin eğitimciler, ailelere hem rehberlik hem de farkındalık oluşturacak sunumlar yapacaklar. Belediye tarafından ailelerin ve gençlerin eğitim programına katılımlarını kolaylaştırmak ve teşvik etmek için bazı uygulamalar da gerçekleştirilecek. Çocukları ile eğitime gelen ebeveynler programdayken, çocuklara çocuk rehberleri tarafından etkinlikler yaptırılacak. Beş haftalık programın hepsine katılanlara hem katılım belgesi hem de Aile Fotoğrafları hediye edilecek.

Üsküdar Belediyesi Mutlu Evlilik ve Aile Okulu Eğitim Programı'nın yönetim ve danışmanlığını ''Mutlu Aile, Mutlu Çocuk Derneği'' tarafından yapılmakta olup eğitimciler ise,

  • Prof. Dr. Mehmet Zeki Aydın
  • Dr. Hasan Basri İzgi - Uzman Psikolog
  • Yusuf Özkan Özburun - Sosyolog
  • İbrahim Zeyd Gerçik - İletişim Uzmanı
  • Saliha Erdim - Aile Danışmanı
  • Cemil Tokpınar - İlahiyatçı Yazar
  • İdris Hızır - Eğitimci
  • Fatih Kılıçarslan - Sosyal Hizmet Uzmanı
  • Mehmet Dinç - Uz. Psk. Danışman
  • Recep Şükrü Apuhan - Eğitimci
  • Mustafa Yanardağ - Bilişim Uzmanı
  • Gülenay Pınarbaşı - Araştırmacı Yazar
Programa dahil olmak için telefon no : 0216 557 71 98

Programa internet üzerinden kayıt yaptırmak için : buraya tıklayın


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.06 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir