''Dörtlü Final'' de mücadele edecek

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde, 2011-2012 sezonunda normal sezon dün oynanan erteleme maçıyla tamamlandı.

''Dörtlü Final'' de mücadele edecek
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde, 2011-2012 sezonunda normal sezon dün oynanan erteleme maçıyla tamamlandı.

Erteleme maçında Maliye Milli Piyango ile İstanbul Emniyetgücü karşı karşıya geldi. Maliye Milli Piyango, rakibini 49-33 yenerek, dörtlü finallere kaldı. İstanbul Emniyetgücü ise Gazi Üniversitesi'nin ardından ligden düşen ikinci ekip oldu.

Ligi ilk 4 sırada tamamlayan Antalya Muratpaşa Belediyesi, Üsküdar Belediyesi, Maliye Milli Piyango ve Çankaya Belediyesi Anka Spor ''Dörtlü Final'' de mücadele etme hakkını elde etti.

Statü gereği eşleşmeler, Antalya Muratpaşa Belediyesi-Çankaya Belediyesi Anka Spor, Üsküdar Belediyesi-Maliye Milli Piyango olarak gerçekleşti. Dörtlü final 3 maç üzerinden oynanırken, 2 müsabaka kazanan ekipler bir üst tura yükselecek. Normal sezonu üst sırada tamamlayan takımlar deplasmanda başlarken, diğer iki maçlarını ise sahasında yapacak. Diğer kulüpler ise üçüncülük müsabakası oynayacak. Final maçlarında da yine aynı statü geçerli olacak.

Play Off Ligi
Ligde, 5., 6. ve 7. sırada yer alan takımlar Play Off Ligi'nde mücadele etme hakkını elde etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Üniversitesi ve Yenimahalle Belediyesi takımları Play Off Ligi'nde mücadele edecek.

Müsabakalar, Federasyonca belirlenecek bir merkezde, çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Ligde 5. olan takım 2, 6. olan takım 1 ve 7. olan takım da puansız olarak play off müsabakalarına başlayacak. Kuralar grup merkezlerinde belirlenecek.


Zaman


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir