Geleneksel 'Kadınlar Günü' kutlaması yapıldı

Çengelköy İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı''nın 11.'si bu sene Nakkaş Kebap'ta yapıldı.

Geleneksel 'Kadınlar Günü' kutlaması yapıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Çengelköy İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı''nın  11.'si bu sene Nakkaş Kebap'ta yapıldı. Kadınlar günü kutlama programına Üsküdarlı ve Çengelköylü hanımların ilgisi çok yoğun oldu.

Kutlama programına Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Çengelköy İlköğretim Okulu Okul Müdürü Ali Yaşar Düzcü, Okul Aile Birliği Başkanı Esat Kalay, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Öğretmenler ve çok sayıda davetliyle birlikte Üsküdar Yerel Basını katıldı.

Program salonda bulunan bayanlar çiçek sunumu ile başladı. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Okul Aile Birliği Başkanı Esat Kalay, Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin çiçekleri teker teker kadınlara verdi. Daha sonra programa geçildi.

İlk olarak okul müdürü Ali Yaşar Düzcü konuşmasını yaptı. Düzcü, geleneksel olarak düzenlenilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama programına katılan tüm kadınların kadınlar gününü kutladı. Yeni göreve başladığını yaklaşık iki hafta olduğunu söyleyen Düzcü, ''burada olmaktan çok mutluyum'' dedi. Daha sonra Düzcü, kadınlar günü için yazılmış bir şiiri okudu.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Ali Yaşar Düzcü, Çengelköy İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin konuşmasına kadınlar günü'nü kutlayarak başladı. Kadınlar günü ve annneliğin önemine vurgu yapan Tekin, özellikle çocuklarımızı çok iyi yetiştirmeliyiz dedi. Bugünün çocukları yarının büyükleri olacaklar, okuyacaklar ve bazıları öğretmen olacaklar fakat daha sonra yine anne olacaklar ve çocuklarımızı da büyütecekler ailenin temel direği olan anneler ve kadınlarımızın kıymetini iyi bilmeliyiz ve iyi eğitmeliyiz ki onlarda yarınlarımız olan bizim çocuklarımızı iyi yetiştirsinler. Sizin çocuklarınız bizim çocuklarımız, her öğretmen bir anne-babadır, her anne-baba bir öğretmendir prensibiyle hareket ediyoruz. dedi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

İlyas Tekin, Çengelköy İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara yaptığı konuşmada günümüz aydınlık 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun diyerek sözlerine başladı. Geleneksel hala gelen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sürdürdükleri için kendilerini kutladı. Bu organizasyonları gerçekleştiren Esat Kalay'ın hanımını işaret ederek her başarılı erkeğin arkasında bir kadının olduğunu ve kadının elini değdirdiği her yerde bir başarının olduğunu söyledi. Yine Üsküdarın hanım sultanlarını anlatan Kara, kadınların Üsküdar'ın tarihinde de çok büyük öneminin olduğunun altını çizdi ve tarihimize damga vurmuşlardır. Biraz da spordan bahseden Kara, hanım sultanlarımızın spordaki başarıları ile Üsküdar'ı her yerde temsil ederek önemli başarılar imza attığını söyledi. Ardından Üsküdar'da Kadınlar Günü'ne özel olarak hazırlanan programlarla ilgili bilgiler verdi. Konuşmasının sonunda bu birlik ve beraberliğin her daim devam etmesini, mahalle kültürünün her zaman yaşatılmasını istedi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Mustafa Kara, Çengelköy İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı

Okul aile birliği başkanı Esat Kalay, Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya konuşmasının ardından teşekkür ederek, eğitim ve öğretime göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü ufak bir hediye takdim etti. Ardından konuşmasını yapan Esat Kalay, herkese teşekkür etti ve tüm hanımların kadınlar günü'nü tebrik etti. Sizlerle ne kadar grur duysak, ne kadar övünsek azdır. Bunu bir söz olarak kullanmıyorum, yürekten ifade ediyorum. Çünkü analık gibi çok kutsal bir sorumluluğu taşıyan bizlere biz olduğumuzu hatırlatan ve nadine olan insanlardan dünyadaki en değerlisi olan siz değerli hanfendilersiniz... diyerek seslendi. Ardından Çengelköy ilköğretim okuluna hem iş adamı olarak hemde belediye başkanı olarak yapmış olduğu katkılardan dolayı Mustafa Kara'ya, bizlere her türlü katkıyı sağlayan Milli Eğitim Müdürümüz İlyas Tekin'e ve aramıza yeni katılan okul müdürümüze de teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Esat Kalay, Çengelköy İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı

Protokol konuşmalarının ardından program hazırlanan ufak hediye paketlerinin salon içerisinde dağıtılması ve hediye çekilişi yapılmasıyla sona erdi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Çengelköy İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı


Üsküdar 34


Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir