Çengelköyspor 32. Kuruluş Yılını Kutladı

Çengelköyspor Kulübü'nün 32. kuruluş yılında düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi davetlilerin katılımıyla yapıldı.

Çengelköyspor 32. Kuruluş Yılını Kutladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Çengelköyspor Kulübü'nün 32. kuruluş yılında düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi 10 Şubat Cuma akşamı Çamlıca Safa Restorant'da davetlilerin katılımıyla yapıldı.

Çengelköyspor'a gönül verenlerin katılımının az olması dikkatlerden kaçmadı. Çengelköyspor yönetim kurulu üyeleri geceye katılan davetlileri kapıda karşıladı. Geceye Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, eski başkanlardan Yavuz Canikli, Mehme Cevahir Türk, Can Cumurcu, Melita Kebap'ın Sahibi Hidayet Güven, Güzeltepe Mahalle Muhtarı Yıldırım Yazıcıoğlu, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Levent Aşkın, davetli misafirler ve futbol takımı oyuncuları tam kadro olarak katıldı.

Gecenin açılış konuşması ve sunumunu yönetim kurulu üyesi Yalçın Soysevinç yaptı. Soysevinç, ''Çengelköyspor 32 yıllık tarihinde türlü başarılara imza attı. 7 mahalle güçlerini birleştirdi ve binlerce gencin sporla tanışmasını sağladı. Son 7 yılda yılların hayal olan spor tesisi projesi Ömer Seyfi Aktülün, Mehmet Cevahir Türk ve Yavuz Canikli başkanlarımızın sıkı takip ve işbirliği ile kulübümüze kazandırıldı. Üsküdar Belediyesi, spor tesisinin imalatını yaptı ve kullanım hakkını kulübümüze verdi. Ancak Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, belediye başkanı olmadığı dönemde kulübümüze yaptığı destekleri başkanlık döneminde de yapmayı sürdürdü. Dileğimiz İstanbul vitrininde Çengelköyspor'un her yaş klasmanında yeşil beyazlı formayı temsil etmesi ve başarılı sonuçlara imza atmasıdır. Her yıl yüzlerce gencimiz bu camiada spor yapmaktadır. Amaç toplumda spor yapmak isteyenlere olanak sağlamak değil mi? İşte size olanak. Çengelköyspor desteğinizi bekliyor bu yıl takvim çalışmamızda yer alıp destekleyen iş adamlarımıza Çengelköy esnafına gecemize katılan herkese yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum'' dedi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın gecede yaptığı konuşma...

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın gecede yaptığı konuşma...

Genç başkan Özden Özçelik de katılanları selamladı. Ardından yaptığı konuşmada, ''Bu yıl A takımımız türlü zorluklara rağmen başarılı sonuçlar alarak gurupta ikincilik mücadelesini sürdürdü. 15 yaş takımımız grubunda 1. oldu, 17 yaş takımımız grup ikincisi oldu, 16 yaş takımımız ise 4 maçda 4 galibiyetle yoluna devam ediyor. 14 yaş takımımız da maçlarına çıkmaya başladı. Her yaş grubunda başarılı sonuçlara imza atan İbrahim hoca ile altyapımıza titizlikle eğilen Sabri hocamızı buradan kutluyor başarılarının devam etmesini diliyorum. Geçmiş dönemlerde kulübümüze hizmet tüm başkanlara ve yöneticilere teşekkürlerimi sunuyorum. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve ekibine desteklerini esirgemedikleri için özellikle teşekkür ediyorum'' dedi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Eski kulüp başkanlarından Yavuz Canikli gecede yaptığı konuşma...

Eski kulüp başkanlarından Yavuz Canikli gecede yaptığı konuşma...

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise ''Çengelköy'ün gözümde değeri her zaman başkadır. Başkan olmamdan önce de gecelerinize katılırdım. Aranızda bulunmaktan çok memnunum. Ne mutlu ki bir spor sahanız var Üsküdar'ın çok eski kulüplerinin bazılarının hala bir sahaları yok . Bunların tamamlanması için elimizden geleni yapacağız. Çengelköy'de bir yaşam merkezi yapımına başladık. Burada yüzme havuzu da olmak üzere yoğun spor olanakları olacak şimdiden hayırlı olsun'' dedi.

Canikli'den Şampiyonluğa 1000 lira prim
Eski kulüp başkanlarından Yavuz Canikli de yapmış olduğu konuşmada, ''Yeni başkanı tebrik etti. Çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. Futbolcularada seslenerek başkanlarımız inşallah sizlere primlerini açıklayacaklar. Çengelköyspor'u Ömer Seyfi Aktülün sayesinde tanıdım, 7-8 yıldır takımımızın her zaman yanında olduk. Yönetimini ve başkanlığını yaptık, sizlerle olduk. Bundan sonrada başkanımızın bize ihtiyacı olduğu zaman elimizden geldiği kadar ekonomik imkanlarımızı kullanarak kulübümüzün daha iyi yerlerde olması için desteklerimizi devam ettireceğiz. İnşallah sizler destek olsada olmasa da 'has çengelköylüler' olarak yapılması gereken özveriyle para almasanız da imkanlar sunulmasa da özveriyle devam ederek kulübümüzü en iyi yerlere taşıyorsunuz. İnşallah şampiyonluğunuzu bekliyoruz. O gün geldiğinde primlerimizi açıklayacağız'' dedi. Tezahüratlar sonrasında Canikli, ''Şampiyonluk olursa inşallah kişi başı 1000 lira prim taahüt ediyorum'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Çengelköyspor Kulübü'nün 32. kuruluş yılında düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi

Konuşmalar ve plaket töreninin ardından geceye katılanlar ve futbolcular canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir