Çengelköy Lisesi Şampiyonluğu kaçırdı

Çengelköy Lisesi İstanbul Genç Erkekler Hentbol Şampiyonası'nda...

Çengelköy Lisesi Şampiyonluğu kaçırdı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Liseli Genç Erkekler Hentbol Şampiyonası Özel Cent Lisesi'nin birinciliği ile sona erdi.

Üsküdar Çengelköy Lisesi ikinci, Üsküdar Halide Edip Adıvar Lisesi üçüncü olurken, Üsküdar Özel Asfa Ahmet Mithat Anadolu Lisesi de dördüncü oldu. Bu dört okul, Lise Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası Grup eleme karşılaşmalarında İstanbul'u temsil edecekler.

Dört grup halinde 18 okulun katılımıyla düzenlenen şampiyonada A Grup'ta, Özel Cent ve Özel Asfa Ahmet Mithat Anadolu Lisesi, B Grup'ta Çengelköy ve Halide Edip Adıvar Lisesi, C Grup'ta Şişli Terakki ve Haydarpaşa Teknik Endüstri Meslek Lisesi ile D Grup'da da Özel Tarhan ve Prof. Dr. F. Somer Güzel Sanatlar Spor Lisesi gruplarını ikinci sırada tamamladılar. Çeyrek final oynama hakkını elde ettiler.

Çeyrek final karşılaşmasından galip çıkan Özel Cent Lisesi, Çengelköy Lisesi, Halide Edip Adıvar Lisesi ve Özel Asfa Ahmet Mithat Anadolu Lisesi Yarı finale yükseldiler. Yarı final karşılaşmasında da rakiplerini yenen Özel Cent Lisesi ile Çengelköy Lisesi final, mağlup olan Halide Edip Adıvar Lisesi ile Özel Asfa Ahmet Mithat Anadolu Lisesi de üçüncülük için karşı, karşıya geldiler.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

İstanbul Liseli Genç Erkekler Hentbol Şampiyonası Özel Cent Lisesi ile Çengelköy Lisesi arasında oynanan karşılaşma sonucunda belli oldu.

Final karşılaşmasında Özel Cent Lisesi, Çengelköy Lisesi karşılaşmasının ilk yarısını 17- 6 önde tamamladı. Maçı da 36- 12 kazanıp, İstanbul Liseler Şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadı. Çengelköy Lisesi de ikinci oldu. Üçüncülük karşılaşmasında ise Halide Edip Adıvar Lisesi ile Özel Asfa Ahmet Mithat Anadolu Lisesi karşılaştı. Maçın ilk yarısını 13- 10 önde bitiren Halide Edip Adıvar Lisesi maçı da 27- 24 yenip İstanbul üçüncülüğüne imzasını attı. Asfa Lisesi de dördüncü sırada yer aldı. Bu dört takım Türkiye Şampiyonası gruplarında İstanbul'u temsil edecekler.

Üsküdar Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin'de genç hentbolcuları yanlız bırakmadı. Final karşılaşmasını izleyen İlyas Tekin, maç sonrasında genç hentbolcularla birlikte fotoğraf çektirdi.


Ajansspor



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir