Üsküdar'da 'Kardeş Okul Buluşması'

''Üsküdar Benim Üniversitem Kardeş Okul Buluşması Projesi'' 28 Aralık'ta Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Üsküdar'da 'Kardeş Okul Buluşması'
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından dördüncüsü düzenlenen ''Üsküdar Benim Üniversitem Kardeş Okul Buluşması Projesi'' 28 Aralık 2011 tarihinde Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Programa Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Hikmet Özdemir, Mütevelli Heyet üyeleri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç, Dekanlar, Enstitü Müdürleri, 33 lise müdürü ve öğretmenleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

FSM Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Avcı'nın sunumuyla başlayan Benim Üniversitem Kardeş Okul Buluşması, protokol konuşmalarının ardından Üsküdar Belediyesi tanıtım filmi ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü İsmail Öz'ün sunumuyla üniversite tanıtım slaytıyla devam etti.

Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan yaptığı konuşmada, öğrenci odaklı anlayışın ön planlana çıktığı programdan heyecan duyduğunu belirterek kardeşlik ve beraberlik olgusunun önemini vurguladı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara Üsküdar'ın bir üniversite şehri olduğundan bahsederek eğitime yönelik olarak yaptıkları çalışmalardan ve özellikle de Üsküdar Gençlik Merkezi'nden söz etti. Konuşmasında Üsküdar'daki tüm gençlerin Üsküdar Gençlik Merkezi'ni mutlaka ziyaret etmeleri ve yapılan hizmetlerden faydalanmaları gerektiğinden söz eden Mustafa Kara, gelecek dönemde gençliğe ve öğrencilere yapılan yatırımların artarak devam edeceğinin altını çizdi.

Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Hikmet Özdemir ise yaptığı konuşmada, yeni kurulan üniversitenin kısa sürede kat ettiği gelişmeleri ve gelecekteki hedeflerini öğrencilerle paylaştı.

Program sonunda Prof. Dr. Hikmet Özdemir ve Av. Hamza Akbulut tarafından çekilen kurada Çengelköy Lisesi ve Özel Arda Asalet Lisesi Kardeş Okul seçildi.

Program ''Kardeş Okul Beratları''nın verilmesinden sonra çekilen toplu fotoğrafla son buldu.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir