Üsküdar derbisinin galibi Çengelköyspor

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta iki Üsküdar ekibini karşı karşıya getiren maçta Çengelköyspor kazandı

Üsküdar derbisinin galibi Çengelköyspor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
ÖZ KARACAAHMETSPOR: 1 ÇENGELKÖYSPOR: 2

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta iki Üsküdar ekibini karşı karşıya getiren maçta Çengelköyspor, ligde kendisine tek yenilgiyi tattıran Öz Karacaahmetspor'u 2-1 mağlup etti. Ligde ikinci sırada bulunan Çengelköyspor yenilmezlik serisini 11 maça çıkarırken, bir ara liderliğe kadar yükselen Öz Karacahmetspor galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.

Selimiye Stadı'ndaki Üsküdar derbisinde tribünlerin tamamına yakını doluydu. Her iki takım taraftarı da maça yoğun ilgi göstermesine rağmen tezahürat yapan taraftar kitlesi fazla yoktu. Çengelköyspor'un Boys of Bosphorus, yönetimin aldığı kararla maça getirilmesi lakin yine de hatırı sayılır sayıda yeşil-beyazlı futbolsever vardı. Öz Karacaahmetsporlular ise hoparlörlü tribün liderinin önderliğinde tribünde renkli görüntüler oluşturdular.

Maça gelince... İki takım da kontrollü bir oyun anlayışı içinde sahaya yayıldı. Öz Karacaahmetspor ağırlıklı olarak sol taraftan, Çengelköyspor ise sağ taraftan akın geliştirmeye çalışınca tüm akınlar aynı bölgede yaşandı. Maçın 17. dakikasında, karşılaşma boyunca Çengelköy adına başarılı bir performans sergileyen İshak sağ kanattan geliştirdiği atakta topu Yücel'le buluşturdu. Tecrübeli futbolu altı pas içinde kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıda karşılıklı ataklarla gol kaydına sebep olacak son vuruşu beraberinde getirmeyince ilk yarının galibi Çengelköy takımı oldu.

Yücel farkı ikiye çıkardı
İkinci yarıya Öz Karacaahmetspor'un beraberliği kurtarma adına tüm çabaları başarısızlıkla sonuçlanırken tecrübeli golcü Yücel son vuruşlardaki başarısını bir kez daha gösterdi ve ani atakta bir anda topu önünde bulduğunda net bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golde dakikalar 55'i gösteriyordu.

Bu dakikadan sonra oyunun tamamıyla hakimi Çengelköy takımı olmasada oyunun kontrolü genelde çengelköy takımında göründü. Dakikalar 65'i gösterdiğinde Ferhat ara pasını çok iyi değerlendirerek maçı 2-1 olarak tabelada değiştirdi.

Bu golün 3 dakika sonrasında Çengelköy takımından Can kontratakta topla buluştu, karşısında kaleci ve çerçeve vardı ama Can yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı direğe nişanladı. Mücadele de 2-1 Çengelköyspor'un üstünlüğüyle sona erdi. Maçın sonunda dostluk ve hoşgörü hakimdi. Kazanan da kaybeden de centilmence birbirlerini kutladılar.


Yerel Futbol



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir