TOGEM, Şavşat'ta Anaokulu açtı

Artvin Şavşat'ta Toplumsal Gelişim Merkezi'nin katkılarıyla yaptırılan 3 derslikli ana okulu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

TOGEM, Şavşat'ta Anaokulu açtı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Artvin Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Belediye Başkanlığı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) katkılarıyla 2M Enerji Toptan Elektrik Ticaret Anonim Şirketi tarafından birlikte yaptırılan 3 derslikli ana okulu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Atatürk İlköğretim Okulunun bahçesinde yapımı tamamlanan ana okulunun açılışına, Artvin Valisi Necmettin Kalkan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, Şavşat Kaymakamı Abdullah Köklü, Şavşat Belediye Başkanı Naci Köroğlu, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, 2M Toptan Elektrik Ticaret Anomim Şirketi sahipleri Mehmet Nuri Ersoy ve Mehmet Yükselen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Çakır, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitim okullarının artmasında büyük fayda olduğunu belirterek, ''Gerçekten TOGEM kuruluşu bugüne kadar ülkemiz genelinde toplam 203 dersliği inşa ettiler. Bu çalışmaya liderlik eden başta Saadet Gülbaran hanımefendi olmak üzere Üsküdar Belediyemize ve hayırseverlerimize şükranlarımı arz ediyorum. İşadamlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü onlar kazanmakla kalmıyorlar, bu ve benzeri projelerle sosyal sorumluluk gereği ülkeye bir başka yönden hizmet ediyorlar. Ben kendilerine bol kazançlar diliyorum ki daha yeni yatırımlara, daha yeni tesislere imza atsınlar'' dedi.

Artvin'in geçmişinden bugüne okumuş, aydın, çağdaş insanlarıyla bilinen bir kent olduğunu ifade eden Kalkan, ''Bizim bu çıtayı sürdürmemiz, devam ettirmemiz lazım. Fiziki olarak bu yapılar çok önemlidir. Bu açıdan bu ve benzeri yapıların yapılmasına işadamlarımızın ön ayak olmasını ben ilin Valisi olarak temenni ediyorum'' diye konuştu.

TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran ise 2005 yılında Emine Erdoğan'ın himayelerinde kurulan TOGEM'in, geleneğimizde kökleşmiş yardımseverlik ve paylaşma duygularını uyandırmayı başardığını kaydederek, ''Okul öncesi eğitim çocuklarımızın kendilerini, ailelerini, arkadaşlarını, semtlerini, şehirlerini ve ülkelerini sevmeleri ve tanımaları için eşsiz bir zemin ve altın bir fırsattır. Bu sırrı bilen ve bize güvenen hayırseverlerimize minnettarız ki kalıcı ana sınıflarımızın sayısı 2011 yılı itibarıyla 203'e ulaştı'' dedi.

Hayırsever Mehmet Yüksel de TOGEM Başkanıyla tanıştıklarından beri yatırım yaptıkları her bölgede bir okul açma kararı aldıklarını belirterek, ''Kısmet ilkini Şavşat ilçesinde yapmak nasip oldu. Şu anda Akseki'de ikincisinin yapımı devam etmektedir. Yolumuza devam edeceğiz ve Türkiye'nin değişik vilayetlerinde 10-15 adet okul yapacağız'' diye konuştu.

Törende, Vali Kalkan, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran'a katkılarından dolayı plaket verdi.

Vali Kalkan ve beraberindekiler okulu gezerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.


Sondakika.com



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir