Üsküdar yendi ama...

Üsküdar Belediyesi, Macaristan'ın Alcoa FKC Takımı'nı yenmesine rağmen Avrupa'ya veda etti.

Üsküdar yendi ama...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Hentbol Bayanlar Avrupa Kupa Galipleri Kupası 3. Tur'da Üsküdar Belediyesi, Macaristan'ın Alcoa FKC Takımı'nı 31-27 yenmesine rağmen 13 sayılık fark yapamadığı için Avrupa'ya veda etti.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ - ALCOA FKC: 31-27

SALON : Haldun Alagaş
HAKEMLER : Mijan Vesovic, Novica Mitrovic (Karadağ)

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ : Serpil 1, Esra 2, Çağla 2, Betül 6, Yeliz 9, Yasemin 5, İlkova 3, Seyhan 1, Derya 1, Merve 1

ALCOA FKC : Trimmel, Niksic 3, Bizik 2, Trishchuk 3, Tilinger 8, Horvath, Becseri 3, Nora, Niksevic 1, Szikora, Radl 2, Marussec 3, Kuhinko 1, Kriszta 1

İLK YARI : 15-12 Üsküdar Belediyesi lehine.

Haldun Alagaş Spor Salonu'ndaki mücadelenin ilk yarısına ev sahibi Üsküdar Belediyesi iyi başladı. Maçın ilk beş dakikasını 5-3 ve 10. dakikasını da 6-4 önde geçen Üsküdar Belediyesi yavaş, yavaş oyuna ağırlığını koydu. Yeliz ve Esra'nın golleriyle 15. dakikayı da 8-5 önde tamamladı. Rakip takım oyunu bırakmadı. Maçın 22. dakikasında skoru 10-10 yapıp beraberliği sağladı. Süreler ilerledikçe Üsküdar Belediyesi'nin oyunda üstünlüğü gözüktü. Yasemin ve Betül'ün başarılı oyunu ve golleriyle Üsküdar Belediyesi maçın ilk yarısını 15-13 önde tamamladı.

İlk maçını deplasmanda 35-23 kaybeden Üsküdar Belediyesi turu geçmek için 13 sayılık farkla galip gelmesi gerekiyordu. Bu nedenle de ikinci yarıya aldıkları taktikle hızlı başladılar. Kaleci Serpil olmak üzere bütün oyuncuları yüreklerini ortaya koyarak oynadılar. Çok iyi savunma yaparak rakibin hücumlarını kestiler. Hızlı hücumlarla da golleri buldular.

Maçın 35. dakikasını 18-13 tamamladılar. Başarılı oyununu sürdüren Üsküdar Belediyesi 46. dakikada skoru 25-18 yapıp farkı 7 sayıya çıkarttılar. Çok iyi ve tecrübeli sporculara sahip olan Macar temsilcisi Alcoa, tempolu oyunuyla farkı kapatmaya başladı. Üsküdar Belediyesi 9 oyuncuyla oynarken, rakibi bütün oyuncularını oynattı. Maçı Üsküdar Belediyesi 31-27 kazanırken turu geçecek sayıyı bulamadığı için Avrupa Kupa Galipleri Kupası'na 3. Tur'da veda etti.


Ajansspor



Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir