Üsküdar'ın Dünya'ya açılan penceresi...

Üsküdar 34 Haber Sitesi olarak 2 kasım 2008'den bugüne kadar Dünya'nın 104 ülkesinden ziyaretçiyi internet sitemizde misafir ettik...

Üsküdar'ın Dünya'ya açılan penceresi...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Dünya'yı Üsküdar34'de misafir ettik...
Üsküdar 34 Haber Sitesi Üsküdar'da habercilik anlayışına yeni bir nefes, yeni bir heyecan getirdi. Kurulduğu 2007 yılından bu yana bir çok alanda ilklere imza atan internet sitemiz sizlerden aldığı destekle büyümeye devam ediyor.

Üsküdar 34 Haber Sitesi, 2 Aralık 2008 den bu güne kadar Dünya'nın 104 Ülkesinden farklı ziyaretçiyi konuk etti. Yerel haber portalı olan sitemiz, sadece Üsküdar yerel haberlerini sizlere sunuyor. Amacımız orada burada olmak değil, Üsküdar'da Üsküdarlı olmak.

Üsküdar 34 Haber Sitesi olarak gerek dünyanın bir numaralı arama motoru Google'da olsun, gerekse Dünya tarafından kabul edilen Alexa.com internet sitesi istatistiklerine göre ilk sırada yer alıyor. Google'da örnek olarak Üsküdar kelimesinde 1. sayfada yer alıyor. Alexa.com internet sitesi'ne göre ise bugün itibariyle Dünya'da 892,483 sırada, Türkiye genelinde ise 9,191 sırada bulunuyor.

Sitemizi takip ederek bize destek olan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz. Yalansız, dolansız, temiz ve güvenilir haberler ile sizlere en doğru bilgileri en kısa sürede vermek için durmadan çalışmaya devam ediyoruz.

Dünya'nın dört bir yanından ziyaret ediliyoruz...



Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Teknoloji

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir