Google'dan 'İstanbul 2010' için logo!

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri dolayısıyla Google'da İstanbul'u unutmadı.

Google'dan 'İstanbul 2010' için logo!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri dolayısıyla Google'da İstanbul'u unutmadı. Bu özel günde de Google, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri çerçevesinde özel bir logo hazırladı.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti doodle hazırlayan Google, Türkiye sayfasında özel bir logoya yer verdi.

Daha öncede bir çok özel günde logo hazırlayan Google,  Nasreddin Hoca figürü, Türk bayrağı ve Mevlana'nın doğum yıldönümü gibi etkinliklerden sonra şimdi de İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti doodle yaparak destekte bulundu.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri bugün başlıyor.
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri, bugün İstanbul'da yapılan açılış ile başlayacak. İstanbul'un farklı bölgelerinde çesşitli etkinlikler düzenlenecek. İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde ise program şöyle:

Taksimde ''ateş'' ve Kadıköy'de ''balon'' gösterilerinin yanı sıra, Taksimde Tarkan, Kadıköyde Mor ve Ötesi, Beylikdüzü de Nil Karaibrahimgil, Sultanahmet'e Mercan Dede, Pendik e Kıraç ve Bağcılarda Zara konser verecek.

Haliç Kongre Merkezi de düzenlenecek törene, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra 20 ülkeden bakan düzeyinde katılım olacak.

Taksim, Kadıköy, Pendik, Sultanahmet, Beylikdüzü ve Bağcılar meydanlarında DJ performansı, dans ve müzik gösterileri, gecenin ilk saatlerinde İstanbul'lularla buluşacak. Gecenin sürprizlerinden birisini de Taksim ve Kadıköy'deki özel gösteriler oluşturacak.

''İstanbul Büyüsü'' adlı sahne gösterisinin sanat yönetmeni Yekta Kara, gösteride 303 sanatçının sahne alacağını, sahne gerisinde de 150 kişilik bir ekibin bulunduğunu belirterek, ''Yaklaşık 450 kişi, aylardır dinmeyen bir coşkuyla çalışıyor. Amacımız İstanbul'u en güzel şekilde tanıtmak'' diye konuştu.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Teknoloji

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir