Beylerbeyi 2.Devreye Hazır

Floryada yaptıgı antremanlarla 2. yarı hazırlıklarını tamamlayan Beylerbeyi A.Ş. sahasındaki Lüleburgaz maçını bekliyor.

Beylerbeyi 2.Devreye Hazır
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Beylerbeyi AŞ'de Tek Hedef Var: Şampiyonluk

Türkiye 3. Liginin ikinci yarısı 27 Ocak günü oynanacak maçlarla başlıyor. Galatasaray’ın pilot takımı olarak 3. Lig 4. grupta mücadele eden Beylerbeyi AŞ. de ikinci yarının ilk haftasında Lüleburgazspor ile karşılaşacak. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Beylerbeyi AŞ ilk yarıyı 6. sırada tamamlamıştı. Şampiyonluk hedefine kilitlenmiş bir yönetim, iddialı bir teknik ekip ve iyi futbolculardan oluşan dinamik kadrosuyla Beylerbeyi AŞ zorlu mücadelelere sahne olacak ikinci yarıya da tek bir hedefle başlıyor. İlk yarıdakinden daha iyi bir performans sergilemek ve ligi ilk sırada tamamlayarak, TFF 2. Lig’e yükselmek. İkinci yarı öncesi görüşlerine başvurduğumuz Beylerbeyi yöneticileri ve teknik direktörün değerlendirmeleri ise şu şekildeydi.

Selahattin Saraçoğlu (Beylerbeyi AŞ Başkanı): "İlk yarıda bazı talihsizlikler oldu. Bir parça da uyum problemi yaşadık. Ligi istediğimiz yerde bitiremedik. Ama bizim tek hedefimiz var. 2. Lig’e çıkmak. Sezon başında iyi bir kadro oluşturduk. İşini bilen bir teknik direktörümüz var. Antalya’daki devre arası kampı çok iyi geçti. Takımımla gurur duydum. Bu hafta başlayacak ligde daha iyi sonuçlar alacağız. Amacımız birinci olarak bir üst lige çıkmak.
Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki, Beylerbeyi eğer 2. Lig’e çıkarsa o zaman Galatasaray’a gerçek anlamda altyapı desteğini verme ve pilot takımı olma işlevini görür. Altyapıdan yetişen genç oyuncular da o zaman Beylerbeyi’nde oynamak ister. O Gençler Anadolu takımlarında oynayacağına 2. Ligdeki Beylerbeyi’nde oynasınlar. Bu durumda Beylerbeyi de asıl işlevini yerine getirmiş olur."

Orhan Atik (Teknik Direktör): “İlk yarı boyunca yaptığımız karşılaşmalarda benim hesaplarıma göre 6 puan kaybımız var. Bu 6 puanı kaybetmeyebilirdik. Ama ben mazaretlerin arkasına sığınmak istemiyorum. Bu durum Galatasaray’lı olan birine yakışmaz. Futbolcularıma çok güveniyorum. Şampiyonluğa inanıyorum. Çünkü devre arası kampında onların gözünde ışığı ve inancı gördüm. Oyuncular bize bu umudu veriyorlar. Bu arada bize takımda doğrudan oynayacak oyuncu lazım. O yüzden fazla transfer yapmadık. İkinci yarı başlıyor. Hayırlı olsun."

Mete Vardar (Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi): “Ben ikinci yarı başlarken çok umutluyum. İyi bir takım kurduk. Yeni bir ekip olmamız nedeniyle ilk yarıda tam bir takım olamadık. Ama devre arası kampında gördük ki, artık bunu da başarmış durumdayız. Hedefimiz bu takımla birinci çıkarak şampiyon olmaktır. Çünkü bu kulübün hakkı 3. lig değildir."

Arkın Obdan (Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi): “Bizim için saha içindeki uyum ve davranış özellikleri kadar saha dışındaki davranışları ve tavırlarıyla da örnek bir takım oluşturmak önemliydi..Bunu başardığımızı Antalya’daki kampta gördük. Biz devre arasında rakiplerimiz gibi yoğun transfer yapmadık. Kadromuzu yeterli görüyoruz. İyi bir arkadaşlık ortamı var. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz."

Ömer Kükner (Yönetim Kurulu Üyesi): “Bizim bir handikapımız vardı. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takımımız var. Ama orta alanda özellikle top tutacak ve kullanacak oyuncu sıkıntımız vardı. Sakat oyuncumuz Hakan Güvençer’in iyileşmesi ve Elazığ’dan alınan Ahmet’le bu eksiğimizi gidereceğiz. Artık birinci adam olarak kulübede duran Orhan Hocamıza ve oyuncularımıza da çok güveniyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Herkes bu takımla gurur duyacak."

Emir Oflaz (Yönetim Kurulu Üyesi): "İyi bir kadro kurduk. Teknik ekibimiz de çok iyi. Açıkçası oyunu kuralına göre oynamaya karar verdik. Ve sezon başında ona göre kadro oluşturduk. İkinci yarı şampiyon olacağımıza inanıyoruz."
 
Beylerbeyisporun oynadığı hazırlık maçları ve sonuçları şöyle ;
 
 
Beylerbeyi A.Ş. - Vladi Rostov (Rusya Süperlig) : 1 - 1
Beylerbeyi A.Ş. - Karsspor ( 3.lig 1.grup )          : 1 - 0
Beylerbeyi A.Ş. - Topol (Rusya Süperlig)            : 0 - 2
 
Kaynak : galatasaray.org

Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir