Eski meclis üyesi İYİ Parti'den Hatay Dörtyol Belediye Başkan Adayı oldu

Önceki dönemlerde Üsküdar Belediye Meclis Üyeliği ve Ümraniye Belediye Meclis Üyeliği yapan Av. Cihan Tufan, Hatay Dörtyol Belediye Başkan adayı oldu.

Eski meclis üyesi İYİ Parti'den Hatay Dörtyol Belediye Başkan Adayı oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Önceki dönemlerde Üsküdar Belediye Meclis Üyeliği ve Ümraniye Belediye Meclis Üyeliği yapan Av. Cihan Tufan, Hatay Dörtyol Belediye Başkan adayı oldu.

Memleketi olan Hatay'ın Dörtyol ilçesinden İYİ Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı olan Av. Cihan Tufan yerel seçim çalışmalarına devam ediyor.

Av. Cihan Tufan, İYİ Parti Hatay Dörtyol Belediye Başkan adayı oldu

''DÖRTYOL İÇİN GAYRETE GELDİK...''
''BU CİHAN'LA DÖRTYOL'UN YÜZÜ GÜLECEK...''

Sloganı ile hergün yeni bir çalışma yapan insanlara dokunan Av. Cihan Tufan bey web sitemizde bir dönem köşe yazıları yayınlayarak kitlelere ulaşmış ve gönüllere girmişti.

Önceki dönemlerde Saadet Partisi Üsküdar ve MHP Ümraniye belediye meclis üyelikleride yapan Av. Cihan Tufan'a yerel seçimlerde başarılar diliyoruz.

Av. Cihan Tufan'ın belediye meclis üyesi aday listesi ise şu şekilde;

Av. Cihan Tufan'ın iyi parti hatay dörtyol belediye meclis üyesi aday listesi

Av. Cihan Tufan Kimdir?

31 Ağustos 1967 doğumludur. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Aslen Dörtyol Yeşilköylü (Yeşilköy Mahallesi) olan Cihan Tufan, 1976 yılından ailesinin İstanbul'dan memlekete dönmesiyle birlikte ilk ve orta öğrenimini Yeşilköy'de, lise öğrenimini ise Dörtyol İmam Hatip Lisesi'nde tamamlamıştır. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladıktan sonra 1992 yılından itibarek serbest avukat olarak çalışma hayatına devam etmiştir. Çeşitli şirketlerde hukuk müşavirliği yapmıştır. Yaklaşık 25 yıldır İstanbul'da aktif siyasetin içerisinde bulunmuş farklı partilerde belediye meclis üyelikleri başta olmak üzere değişik kademelerde görev almıştır. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından İYİ Parti'nin Hatay Dörtyol İlçesi Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiştir.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2024

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir