CHP Meclis Üyesi Adayı Erhan Eyvel'den teşekkür

CHP Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Erhan Eyvel ilçe örgütüne ön seçimlerde göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür etti.

CHP Meclis Üyesi Adayı Erhan Eyvel'den teşekkür
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

CHP Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Erhan Eyvel ilçe örgütüne ön seçimlerde göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür etti.

CHP Üsküdar İlçe örgütünde 2010 yılından itibaren gençlik kollarında çalışmaya başlayarak çeşitli kademelerde görev alan en son ilçe başkan yardımcılığı görevinide yürüten Erhan Eyvel 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi adaylığı için ilçe başkanlığında yapılan ön seçimlerde ilçe örgütünün gösterdiği teveccühle ön seçimde 3.'cü sırada yer alarak meclis üyeliği için önemli bir başarı gösterdi.

CHP Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Erhan Eyvel

Erhan Evyel resmi listede 6.'cı sırada

Meclis üyesi aday listesinde ise tek sıraları genel merkez belirlerken, çift sıralara ise ön seçimdeki sıralamalara göre adaylar yerleştirildi. Erhan Evyel resmi listede 6.'cı sırada yer alıyor.

Erhan Eyvel Üsküdar'ın en büyük mahallelerinden olan Yavuztürk Mahallesi'nde ikamet etmekte olup evli ve 1 çocuk babasıdır. Üsküdar 34 Haber Sitesi'ne açıklamalarda bulunan ''Eyvel Yavuztürk Mahallemiz başta olmak üzeri tüm Üsküdarlı hemşehrilerimizin komşularımızın oylarına Cumhuriyet Halk Partisi olarak talibiz Belediye Başkan Adayımız Sn. Sinem Dedetaş önderliğinde özlenen Üsküdarı inşaa edebilmek için ilçe örgütümüzle birlikte çalışacağız.'' dedi.

Erhan Eyvel'in açıklamalarına şu şekilde devam etti;

Değerli Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar Örgütümüz;

11 Şubat pazar günü Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarını belirlemek için Örgüt denetiminde yapılan önseçimde, örgütümüzün büyük desteği ile 3.'cü sıraya girmiş bulunmaktayım. Partimizin kıymetli üyelerine çok teşekkür ediyorum.

Adeta bir demokrasi şöleni yaşadığımız bu anlamlı günde yanımızda olan, iradesini sandığa yansıtan tüm örgütümüze teşekkür ederim.

Üsküdar Belediye Başkan Adayımız Sn. Sinem Dedetaş ile İstanbul'a kazandırdığımız vizyonu Üsküdara'da kazandıracağız. Yeni yolculuğumuz, hepimize hayırlı uğurlu olsun.

ÜSKÜDAR'I KAZANACAĞIZ!

İSTANBUL'U TEKRAR KAZANACAĞIZ!

TAM YOL İLERİ!


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2024

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir