Vatan Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Nuray Kaya Solmaz oldu

Vatan Partisi'nin Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''Yerel Seçim Bildirgesi ve Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı''nda Üsküdar Belediye Başkan Adayı Nuray Kaya Solmaz olarak kamuoyuna açıklandı.

Vatan Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Nuray Kaya Solmaz oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Vatan Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Nuray Kaya Solmaz, 1991 yılında Bulgaristan'ın Omurtag kentinde dünyaya geldi. 1992 yılında ailesi ile birlikte Türkiye'ye göç etti. 2015 yılından beri Üsküdar Valide-i Atik Mahallesi'nde yaşamaktadır.

Vatan Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın Üsküdar Salacak Can Cafe'de düzenlediği toplantıda Üsküdar Belediye Başkanı Adayı Nuray Kaya Solmaz yerel basın ve muhtarlarla biraraya geldi.

Solmaz, toplantıda kendisini tanıttı ve Üsküdar'daki seçim çalışmaları ve projelerinden bahsetti.


Video Kaynak: istanbul Flaş

Solmaz'ın seçim bildirisi ise şu şekilde;

Değerli Üsküdarlı komşularım,

Bugün gerek iktidar gerekse muhalefet partileri, belediyeleri halka hizmet için değil, rantları özel çıkarcılara paylaştırmak için yönetiyor. Cumhuriyetimizin kamu hizmeti anlayışı yıkıma uğratılmış ve belediye hizmetleri şirketlere teslim edilmiştir. Kamu hizmetini ve kamu malını özelleştirdiler. Belediyelerin çevresini komisyoncular sardı. Halka hizmet için kullanılması gereken kaynaklar, yerli ve yabancı şirketlere, ihale mafyalarına, kayınçoya, bacanağa dağıtılıyor.

Türkiye'mizi ve yerel yönetimlerimizi halka bağlı, liyakatli, işini bilen, dürüst, çalışkan ve erdemli görevlilerle yönetmek için milletimizden yetki istiyoruz. Hükümetten başlayarak Yerel Yönetimlere kadar uzanan gösteriş, israf, lüks ve ihtişama son vermek için yetki istiyoruz.

Vatan Partisi'nin yöneteceği belediye, üreticilerin yönetiminde, denetiminde ve hizmetindedir. Kentlerimizi üretime ve kamu hizmetine göre planlayacak ve düzenleyeceğiz. Kaynaklar rantlara değil, işsize iş sağlayan üretim ve hizmet projelerine ayrılacaktır. Yeni iş alanları yaratan girişimci desteklenecektir.

Vatan Partisi, yedi ateşten geçmiş, cesur ve dinamik kadrolarıyla zorlukları yenmede Üreticilerin Millî Hükümetine önderlik edecek yetenektedir. Vatan Partisi, bağımsız ve güvenli Türkiye'nin kuruluşunda, herkesin iş sahibi olmasında ve üretimde anahtar partidir. Çözüm, ellerimizdedir! Karar, sizdedir!

Vatan Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Nuray Kaya Solmaz oldu

Nuray Kaya Solmaz Kimdir?

1991 yılında Bulgaristan'ın Omurtag kentinde dünyaya geldi. 1992 yılında ailesi ile birlikte Türkiye'ye göç etti. İşçi ve göçmen bir ailenin çocuğu olarak vatansever, milliyetçi, çalışkan ve dürüst bir insan olma gayreti ile yetiştirildi. İlk okul ve orta okulu Silivri'de okudu. Liseyi Tekirdağ Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesinde tamamladı.

Pamukkale Üniversitesi İngilizce İşletme lisans eğitimini, Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans eğitimini, İstanbul Üniversitesi İktisat Politikası Yüksel Lisans eğitimini, Tsinghua Üniversitesi Kamu Yönetimi Yüksek Lisans eğitimlerini bitirdi. 2018 yılında Şangay Uluslararası Araştırmalar Üniversitesi'nin Kuşak Yol Projesi Kapsamındaki yaz okulu programına katıldı.

Yüksek lisans çalışmalarında Asya araştırmalarına yöneldi. ''Avrasya Birliği Projesi ve Türkiye İçin Alternatif bir Entegrasyon Olabilirliği'' ve ''Türkiye ve Çin'in Yolsuzluk ile Mücadele Politikalarının Karşılaştırılması'' konulu iki tez çalışması bulunmaktadır. Özel ilgi alanı olan yüzme, dövüş sanatları, kung Fu gibi sporlara devam etmekte ve halen İstanbul Üniversitesi Egzersiz ve Spor Bilimleri Lisans eğitimini sürdürmektedir. İyi derecede İngilizce ve başlangıç seviyesinde Çince bilmektedir.

Solmaz, siyasal çalışmalarına 2010 yılında Pamukkale Üniversitesi'nde faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Kulübü yöneticiliği ile başladı. Ardından aynı yıl Türkiye Gençlik Birliği(TGB) ve Vatan Partisi'ne üye oldu. Türkiye Gençlik Birliği(TGB)'nde Genel Sayman Yardımcılığı, İstanbul İl Saymanlığı, İstanbul İl Sekreterliği gibi görevleri yürüttükten sonra 2018'de Vatan Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve İl Saymanı oldu. 2018 ve 2023 Genel Seçimlerinde İstanbul Milletvekili Adayı oldu. 2022 yılında Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu(MKK) üyeliğine seçildi. Ulusal ve uluslararası onlarca sempozyum, toplantı ve organizasyonun yönetiminde yer aldı. Aydınlık Gazetesi ve Teori Dergisi gibi yayınlarda ekonomi politikaları üzerine yazıları bulunmaktadır. 2015 yılından beri Üsküdar Valide-i Atik Mahallesi'nde yaşamaktadır. Evlidir.

Kaynak : https://camlicavadisi.com.tr


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2024

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir