Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bayat oldu

2024 yerel seçimlerinde Üsküdar Saadet Partisi'nin Belediye Başkanı Adayı 1994-2004 yılları arasında 2 dönem Üsküdar Belediye Başkanlığı yapan Yılmaz Bayat oldu.

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bayat oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdarlıların yakından tanıdığı Ramzan aylarının vazgeçilmezi klasik haline gelen Ramazan Çadır'larının mimarı özellikle yaşı 30 lu yaşın üzerinde olan kesimin yakınen tanıdığı efsane başkan Yılmaz Bayat Üsküdar Belediye Başkanı adayı olarak açıklandı. Yılmaz Bayat ismi açıklanır açıklanmaz seçim çalışmalarına ''Haydi bismillah'' diyerek başladı.

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkanı Adayı Yılmaz Bayat, Üsküdar yerel basın temsilcileriyle sabah kalvaltısında programında bir araya gelerek, ilçenin sorunları ve çözüm yolları hakkında bilgide verdi.

Yılmaz Bayat Kimdir?

1950 yılında Erzincan'ın Kemah ilçesinde doğdu. Evli ve 4 çocuk babasıdır. 1974 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 1975 yılında Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde bilgisayar programcısı olarak çalışmaya başladı.

1979-1980 yıllarında Milli Selamet Partisi Tokat İl Müfettişliği görevini yürüttü. 1984'de Refah Partisi Erzincan Belediye Başkan adayı ve 1987'de de Erzincan'dan milletvekili adayı oldu. 1987-1994 yılları arasında Refah Partisi Üsküdar İlçe Teşkilatı'nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı. Üsküdar İlçe Başkanlığı yapan Bayat, 1993'de Mahalli İdareler Enstitüsü'nü bitirdi. 27 Mart 1994-2004 yılları arasında 2 dönem Üsküdar Belediye Başkanlığı yaptı. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi Bölümü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Milli Gazete'de genel müdür olarak görev yaptı. Halen İlim Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olarak bulunuyor.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2024

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir