CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı Sinem Dedetaş oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) 2024 Yerel Seçimlerinde Üsküdar'dan belediye başkan adayı olarak İBB. Şehir Hatları Genel Müdürü Sinem Dedetaş'ı gösterdi.

CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı Sinem Dedetaş oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) 2024 Yerel Seçimlerinde Üsküdar'dan belediye başkan adayı olarak İBB. Şehir Hatları Genel Müdürü Sinem Dedetaş'ı gösterdi.

2014 ve 2019 yıllarındaki yerel seçimlerde CHP ile AK Parti arasında kıran kırana geçen seçim yarışlarını AK Parti bir adım önde kazanmıştı.

2024 yılı yerel seçimlerine İBB. desteğinide arkasına alan Cumhuriyet Halk Partisi, Üsküdar'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Hatları müdürü olarak görev yapan Sinem Dedetaş'ı aday göstererek Üsküdar'da seçimi kazanmak için çalışacak.

CHP'si 2009 yılında da bir başka kadın aday olan Sema Barlın'ı aday olarak göstermiş fakat Üsküdar'da çokta tanınmamasına rağmen Sema hanım kılpayı denecek bir oy farkı ile seçimi kaybetmişti.

Şehir Hatları'nın ilk kadın genel müdürü

2014 ve 2019 yıllarında seçimi kazanmaya çok yaklaşan CHP bu sefer Sinem Dedetaş ile kazanmayı deneyecek. 1981 yılında Eskişehir'de doğan Dedetaş İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi'den, Gemi İnşaatı ve Deniz Teknolojisi Mühendisi olarak mezun olduktan sonra aynı alanda yüksek lisans yaparak sektörde bir çok firma ve kurumda önemli görevlerde bulundu. Yüksek Gemi Mühendisi olan Dedetaş, Gemi Mühendis Odası ve Uluslararası Taşımacılar Birliği'nde ilk kadın başkan olarak olmasının yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları'nında ilk kadın genel müdürü olarak dikkatleri üzerine topladı.

''Vira Bismillah'' diyerek çalışmalara başladı

Sinem Dedetaş sosyal medya üzeriden yaptığı açıklama ve paylaştığı videolar ile ''Vira Bismillah'' diyerek çalışmalarına başladığını duyurdu.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir