Yeniden Refah Partisi Üsküdar 2. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, 2. Olağan Kongresi'ni Altunizade Kültür Merkezi'nde coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Üsküdar 2. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Yeniden Refah Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, 2. Olağan Kongresi'ni Altunizade Kültür Merkezi'nde coşkulu bir şekilde geçekleştirdi. Kongreye Yeniden Refah Partisi Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, çeşitli siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

Bayrak değişiminin yaşandığı kongrede, Kurucu İlçe Başkanı Şinasi Taşkın, görevini Burak Özdal'a devretti.

Yeniden Refah Partisi Kurucu Üsküdar İlçe Başkanı Şinasi Taşkın

Kongrenin açılış konuşmasında, Yeniden Refah Partisi Kurucu Üsküdar İlçe Başkanı Şinasi Taşkın; ''3 yılı aşkın süreçte partimizin Üsküdar'daki çalışmalarını gerçekleştirmeye çalıştık. Birlikte olduğumuz arkadaşlarıma, hanım kollarına ve gençlik kollarına çok teşekkür ediyorum. İl Başkanımız Sayın Hüseyin Terzi ve ekibine de, her takıldığımız noktada yardımcı oldukları ve yol gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Bu süreç içerisinde partimizin MKYK üyesi İbrahim Kadir Saraçbaşı ağabeyimizi kaybettik. Kendisi Üsküdar'daki çalışmalarımızdan sorumlu idi, her daim yanımızda idi. Bu vesile ile kendisine Allah'tan rahmet sevenlerine sabır diliyorum. Yeni dönemde Burak Özdal kardeşimiz ve ekibi görev alacaklar. Kendisine ve yeni yönetime de görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Burak Başkan ve ekibine desteğimiz sürecek.'' dedi.

Yeniden Refah Partisi Üsküdar İlçe Başkan Adayı Burak Özdal Kurucu İlçe Başkanı Şinasi Taşkın'a ve ekibine yapmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür etti

Ardından kürsüye gelen yeni dönem İlçe Başkan Adayı Burak Özdal ise Kurucu İlçe Başkanı Şinasi Taşkın'a ve ekibine yapmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür etti. Konuşmasının devamında ''Bizler Milli Görüşçüler olarak, bugüne kadar insanlarımızın huzuru, refahı ve istikbali için çalıştık. Üsküdar'da da bugünden sonra aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Üsküdarımız'ı sokak sokak gezerek; girilmedik ev, sıkılmadık el, açılmadık dükkan bırakmayacağız. Milletimize 'Yaşanabillir Türkiye'nin, Yeniden Büyük Türkiye'nin ve Yeni Bir Dünya'nın nasıl kurulacağını' anlatarak, 94 ruhuyla efsane belediyecilik hizmetini tekrar milletimizle buluşturacağız. Doğru yapılan işleri tebrik edeceğiz, yanlış gördüğümüz işlerde ikaz görevimizi yerine getirerek çözüm önerilerimizi de açıkça ortaya koyacağız. Kongremiz Üsküdar'a hayırlı ve uğurlu olsun.'' dedi.

Daha sonra söz alan İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, ''Bugün yeni, genç ve dinamik bir kadro Üsküdar'da yönetime geliyor. Türkiye'nin en genç ilçe başkanı Üsküdar'da göreve başlıyor. Çok mutluyuz.

Birinci kongrelerimizde sloganımız 'Biz Varız' idi. Üsküdar ve İstanbul genelinde teşkilatlarımızı kurarak, çalışmalarımızı gerçekleştirerek biz varız dedik. Şimdi ikinci kongrelerimizde sloganımız 'Türkiye'yi Yönetmeye, Dünya'yı Değiştirmeye Hazırız' oldu. Bu sefer de 81 il ve 900'ü aşkın ilçede teşkilatlarımızı kurduk, mahalle teşkilatlarına kadar inerek Türkiye genelinde hem yerel yönetimlere hem de iktidara göz kırpıyoruz. Dolayısıyla bugün buradan diyoruz ki, Üsküdar'ı ve Türkiye'yi yönetmeye hazırız.'' ifadelerini kullandı.

Kongreye katılan Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, ''Refah Partisi'nin geçmişte olduğu gibi yeniden hem Külliye'nin hem de Üsküdar Belediyesi'nin kapısına 'Rüşvet alan da veren de mel'undur' yazısını işte bu heyecanlı dinamik Yeniden Refah Partisi teşkilatları asacaktır.'' dedi.

Siyasi konuşmacı olarak kongrede söz alan Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu ise ''Bugün burada görev alacak olan kardeşlerimiz başta Burak Özdal olmak üzere öyle bir çalışmalı ki; Üsküdar'da bizi gören herkes Yeniden Refah Partisi iktidara koşuyor demeli. Bu kongremizin bu manada Yeniden Refah Partimiz'in iktidarı konusunda milat olur diye Rabbimize dua ediyoruz. İnşallah el birliğiyle partimizi iktidara taşıdığımız, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ı Cumhurbaşkanlığı makamına taşıdığımız o günleri Rabbimiz bize nasip etsin.'' dedi. Ülke ekonomisi ve dış siyasetteki olumsuzluklara da değinen Emanetoğlu, bu sıkıntıları yalnızca Yeniden Refah Partisi'nin düzeltebileceğini ifade etti.

Kongre'de İlçe Başkanlığı seçimine tek aday olarak giren Burak Özdal, oyların tamamını alarak İlçe Başkanı seçildi.

Kongre'de İlçe Başkanlığı seçimine tek aday olarak giren Burak Özdal, oyların tamamını alarak İlçe Başkanı seçildi. Bu vesileyle Burak Özdal, Türkiye'nin en genç ilçe başkanı ünvanını kazanarak resmi görevine başladı.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir