AK Parti Üsküdar'ın yeni İlçe Başkanı Erdem Demir oldu

AK Parti Üsküdar 7. Olağan İlçe Kongresi, Çamlıca Spor Okulu'nda gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongreler için hazırlanmış video mesajının gösterildiği kongreye tek aday olmasına rağmen, delegeler yoğun katılım gösterdi.

AK Parti Üsküdar'ın yeni İlçe Başkanı Erdem Demir oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar 7. Olağan İlçe Kongresi 25 Ocak 2021 Pazatesi günü Çamlıca Spor Okulu'nda ilçe delegeleri ve parti yoneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongreler için hazırlanmış video mesajının gösterildiği kongreye tek aday olmasına rağmen, delegeler yoğun katılım gösterdi.

AK Parti Üsküdar 7. Olağan İlçe Kongresi, Çamlıca Spor Okulu'nda gerçekleşti

Üsküdar teşkilatlarında kuruluşundan bu yana önemli görevlerde bulunan ve son olarak İlçe Başkan Yardımcısı görevindeyken AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 7. Olağan İlçe Kongresinde İlçe Başkan Adayı gösterilen Erdem Demir, delegelerin tamamının oyunu alarak hizmet bayrağını eski ilçe başkanı Adem Kaan Pehlivan'dan devraldı.

Kongreye AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve komşu ilçelerin belediye başkanları ve ilçe başkanları ve delegeler katıldı.

AK Parti Üsküdar 7. Olağan İlçe Kongresi, Çamlıca Spor Okulu'nda gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongreler için hazırlanmış video mesajının gösterildiği kongrede, divan heyeti belirlendikten sonra raporlar okunarak delegelerin oylamasına sunuldu. Raporların kabul edilmesinin ardından, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı'nı belirlemek için seçime gidildi.

AK Parti Üsküdar 7. Olağan İlçe Kongresi, Çamlıca Spor Okulu'nda gerçekleşti

Yapılan seçimde delegelerin oylarının tamamını alan Erdem Demir, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı olarak seçildi.

Kongrede konuşan Kurtulmuş, ''Bu yollardan biri Genç Türkler, İttihat ve Terakki, Cumhuriyet Halk Fırkası ile bugünkü CHP'ye kadar gelmiş siyasi çizgi. Milletten kopuk, tepeden inmeci, jakoben bir anlayış. Bundan 60 sene evvelki tartışma da hatta 150 sene evvelki tartışmalar da aynı tartışmaydı. Diğer yol ise, milletin inandığı yoldur, milletin istikametidir, millete hizmet yoludur. AK Parti millete hizmet yolunun temsilcisidir.'' dedi.

Kaynak: İstanbultakipte.com


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir