Üsküdar için projelerim hazır

MHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı İbrahim Giritoğlu; ''Çalışmalarının alt yapısının sağlam olduğunu ve halka tek tek anlattıklarını belirtti.''

Üsküdar için projelerim hazır
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı İbrahim Giritlioğlu, yapılacak yerel seçimler öncesi halka oy kapısı ile hayali projeler sunmayacaklarını söyledi. Giritlioğlu, ortaya koydukları çalışmaların alt yapısının sağlam olduğunu ve bu çalışmaları da halka tek tek anlatacaklarını belirtti.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Giritlioğlu, Üsküdar halkı için eğitim, kültür-sanat, turizm ve ekonomi alanında çalışmaları olduğunu söyleyerek, “Bir Üsküdarlı olarak, Üsküdar’ın sorunlarını iyi biliyorum. şu anki yönetim gibi yandaş siyaseti yerine, halka hizmeti esas aldık. Eğitim alanında büyük açıklar var. Çocukların ilköğretimden sonra kurs telaşı içerisine giriyor ve bazı aileler kurs parası bulmakta zorlanıyorlar. Türk Eğitim-Sen’den aldığımız destekle, ücretsiz kurs vereceğiz. Böylece, çocuklarımızın alt yapısı sağlam bir şekilde yetişeceklerdir” dedi.
 
Kültür, sanat, ekonomi ve turizmin birbirine paralel olduğunun altını çizen İbrahim Giritlioğlu, bu konudaki projelerinden de bahsetti. Giritlioğlu, şu bilgileri verdi: “Dünyanın bir çok ülkesinde tarihi yerler ücret karşılığı gezilmektedir ve oradan elde edilen ücretle, o yapının onarımında kullanılıyor. Bu da, ekonomik yapıyı güçlendirmektedir. Üsküdar’ın bir çok tarihi mekanı var ve çoğunun restorasyon çalışmalarına ihtiyacı var. Fakat, şu anki yönetim bunu yapmak yerine, tarihi mekanları değerlendirmek yerine, yeni mekanlar yapıp bunlara tarihi mekan süsü veriyorlar.”
 
Bu yönetimin sanattan ve sanatçıdan anlamadığını iddia eden Giritlioğlu, “Bu yeni mekanlar Üsküdar halkına maliyet açısından da yük getirmektedir. Fakat karnı doymamış, sıkıntıları olan, geçinemeyen insanlarımız öncelikle bu sorunlarına eğileceklerdir. Kültür, sanat ve turizm Üsküdar halkına ekonomik açıdan çok yarar sağlayacaktır” dedi. Son olarak İSMEK kuruluşuna ve Marmaray projesine değinen İbrahim Giritlioğlu, İSMEK kuruluşu için faydalı, fakat yetersiz dedi. İSMEK kuruluşunun sanatçı değil, ancak zanaatkar yetiştirebildiklerini belirten Giritlioğlu, Marmaray projesi için de, belediyenin Ulaştırma Bakanlığı’ndan büyük paralar aldığını ve almaya da devam ettiğini, fakat bu paraların hizmet olarak geri dönmediğini iddia etti.
 
Kaynak: Üsküdar Gazetesi

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir