CHP Üsküdar'da Meclis Üyesi Depremi

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar Belediye Meclis üyesi 4 isim toplu halde CHP meclis üyeliğinden istifa ederek görevlerine bağımsız meclis üyesi olarak devam etme kararı aldı.

CHP Üsküdar'da Meclis Üyesi Depremi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar Belediye Meclis üyesi 4 isim toplu halde CHP meclis üyeliğinden istifa ederek görevlerine bağımsız meclis üyesi olarak devam etme kararı aldı.

CHP Meclis üyelerinin örgütte emek verenlere sahip çıkılmaması, seçilmiş Meclis Üyeleri olarak halka yararlı girişimlerinin dikkate alınmaması başta olmak üzere bir çok gerekçesi 4 meclis üyesi toplu halde partilerinden istifa ederek görevlerine bağımsız olarak devam etme kararı aldı.

CHP Üsküdar Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa eden 4 isim;

  1. Ahmet Başbaydar
  2. Selahittin Kamişoğlu
  3. Hüseyin Kazan
  4. Köksal Durmuş

Eylül ayının son haftasının ilk gününde gelen istifaların ardından CHP örgütü içerisinde istifa eden meclis üyeleriyle ilgili olarak farklı iddialarda bulunuldu.

İstifa ederek Bağımsız Meclis Üyesi olarak çalışmalarına devam edecek olan meclis üyeleriyle ilgili olarak parti içerisinde meclis üyeliğinden de istifa etmeleri yönünde telkinlerde de bulunuldu. İstifa eden meclis üyelerinin özellikle daha önceden mahalle muhtarlığı yapmış olması yada arkalarında geniş bir kitleyi bulundurmaları noktasında kendilerine oy veren vatandaşların isteklerini yerine getirme arzusu olduğu ifade ediliyor.

İstifalar ile ilgili sosyal medyadan Meclis üyelerine desteklerin çokluğu da dikkat çekiyor. İstifa eden isimlerden Selahittin Kamişoğlu Facebook hesabından yaptığı açıklamada istifasını şu şekilde açıkladı;

Selahattin Kamişoğlu Üsküdar Bağımsız Belediye Meclis Üyesi

Kamuoyuna saygı ile duyurulur;

2019 yerel seçim süreci sonucunda Üsküdar belediye meclis üyesi olarak partim Cumhuriyet Halk Partisinden seçildim.

Bu sürecin öncesinde Mahalle muhtarlığı da yaparak uzun yıllardır komşularıma ve halkıma onurla hizmet etme şansım oldu.

İlçemiz Üsküdar da muhalif meclis üyesi olduğum için, ilçede iktidar olan yönetimden seçmenlerime komşularıma gerekli hizmeti sağlamada yeterli olma imkânım olamadı. Ancak, iktidar olduğumuz İstanbul büyük şehir yönetimi, bürokratları ve parti üst kurullarımdan da gerekli desteği görme şansına sahip olamadım.

Ben yerel siyasetçiyim. Günlük hayatımın içinde yer alan komşularımın sorunlarına çözüm olmak durumundayım. Aldığım oylar emanettir. Bunun bilincindeyim ve her şekilde emanete sahip çıkmaya çalıştım. Ancak benden talep edilen en küçük işleri dahi yapamamak, ifade ettiğim yerel talepler nedeniyle yerel yönetimlerdeki iktidar olan tüm kapıların kapalı olması, telefon ettiğimizde ulaşamadığımız ilçe, il yöneticileri artık yeter deme noktasına beni taşıdı.

Siyaset halk için ve hak olarak yapılır. Seçmenlerimin yüzüne bakamayacağımız bir hale gelmek ve bu eziklikle yaşamak beni ve arkadaşlarımı yordu.

Mevcut sıkıntılı durumu daha net olarak anlatabilmek, aldığım oya ve komşularımın saygısına layık olabilmek için son çare olarak partili meclis üyesi olarak bir kıymetimin olmadığını görerek, bağımsız meclis üyesi olarak görevimi yapmaya karar verdim.

Seçilen yerel yöneticilerin taleplerine kulaklarını tıkayan ilçe ve büyükşehir bürokrat ve görevlilerinin taşıdıkları vebal ve sorumluluğu bir daha anımsatarak kamuoyuna saygı ile durumu arz ederim. 01.10.2020

Selahattin Kamişoğlu
Üsküdar Bağımsız Belediye Meclis Üyesi


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir