'Bekaroğlu Ergenekoncu' Broşürü

Saadet'in İstanbul adayı Bekaroğlu, Üsküdar'da AKP'lilerin 'Ergenekoncu' diye broşürlerini dağıttığını ileri sürdü..

'Bekaroğlu Ergenekoncu' Broşürü
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca’yı ziyaret etti. Bekaroğlu, “AKP’liler bana Ergenekoncu diye iftira atarak belden aşağı vuruyor” dedi.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında ekonomik kriz ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Mehmet Bekaroğlu, “Başbakan önce ‘kriz yok, teğet geçti’ dedi daha sonra ‘kriz var ama dünyadan bize yansıdı’ dedi. Türkiye’yi dünya ekonomik sistemine entegre etme kararını alan sizsiniz. 2001’de ‘bu böyle olmuyor, reel politik yapacağız, dünya gerçeklerini göz önüne alacağız’ diyen sizsiniz. Şimdi suç ABD’de bile olsa bu tercihi ortaya koyanlar olarak sizde suçlusunuz” şeklinde konuştu.

Bekaroğlu: “Reel sektör kadar işçi de düşünülsün
Ekonomik krizden çıkış yönünde adımlar atılmadığına da dikkat çeken Bekaroğlu, “Krizden çıkış için yeterli adımlar atılmıyor. Bu adımları atarken de piyasayı, reel sektörü düşündükleri kadar işçileri de düşünsünler” diye konuştu.

Başbakan’ın halka CHP korkusundan başka bir şey vaad edemediğini ifade eden Prof. Bekaroğlu, “Başbakan artık halka, biz gelmezsek daha kötü olurdan başka bir şey söylemiyor. Ancak Başbakan’ın CHP gibi bir korkusu yok. O da, Kılıçdaroğlu’da İstanbul’da CHP’nin kazanamayacağını biliyor. Bakın seçimlerde göreceksiniz AKP ve Saadet Partisi’nin oyları toplamının yarısı CHP’nin oylarından çok olacak” dedi.

Seçimlerden sonra SAADET konuşulacak
Seçimlerden sonra Türkiye’de yalnızca Saadet Partisi’nin aldığı oyların konuşulacağını söyleyen SP’li Bekaroğlu, “Numan Kurtulmuş’un Genel Başkanlığı ile birlikte yeni bir dil ile Türkiye siyasetinin yörüngesini değiştiriyoruz. Bizim alacağımız oylardan sonra Erdoğan dünya egemenleriyle bu kadar rahat dans edemeyecek” şeklinde konuştu.


Bekaroğlu: “Ergenekoncu diye iftira atıyorlar”

AKP ve CHP’nin oluşturmak istediği ikili yapıyı kırmak için neler yapıyorsunuz? Sorusuna yanıt veren Mehmet Bekaroğlu, “Yara yara geliyoruz. Bu yapıyı kırmak için ne gerilla taktikleri uyguluyoruz. Elhamdülillah bu yapıyı yıktık şimdi üçlü bir yapı oluştu. Bakın AKP’nin yaptığı anketlere göre Üsküdar, Ümraniye, Bağcılar, Eyüp gibi 15 ilçede adaylarımız seçimi kazanacak iki adaydan biri olarak gözüküyor. Bunu gören AKP’liler belden aşağı vurmaya başladılar. Üsküdar’da Bekaroğlu Ergenekoncu diye broşür dağıtmaya başlamışlar. Bu broşürleri verdikleri bir esnaf beni aradı olayı anlattıktan sonra ‘Ben Bekaroğlu’nun geçmişini, çetelere karşı mücadelesini ne kadar demokrat bir insan olduğunu bilirim deyip dükkânımdan kovdum’ dedi. Şimdi Erdoğan açıktan Saadet Partisi’nin adını ağzına almıyor, siyaseten akıllılık yapıyor ama teşkilatını Saadet Partisi’ne karşı çalıştırıyor” şeklinde konuştu.


ASKON üyelerinin bu seçimlerden nasıl bir sonuç çıkar şeklinde sorusu üzerine Bekaroğlu esprili bir yaklaşımla “İstanbul beni seçmezse kendine yazık eder. Umarım İstanbul böyle bir şansı kaybetmez” diye konuştu

Koca: “ÖTV indirimini aylar öncesinden söyledik”

ÖTV ve KDV ile ilgili indirimler hususunda daha önce hükümete uyarılarda bulunduklarını belirten ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca da, “Bu kararlar ekonomi krize girmeden önce alınabilirdi. Biz bunu hükümete 6 ay evvel söylemiştik” dedi.
 
Kaynak: Aktifhaber

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir