AK Parti Üsküdar Geleneksel Bayramlaşma merasimi yapıldı

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği bayramlaşma programı, geniş bir katılımla gerçekleşti.

AK Parti Üsküdar Geleneksel Bayramlaşma merasimi yapıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert ve AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma ve Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler katıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği bayramlaşma programı, geniş bir katılımla gerçekleşti.

ÜSKÜDAR TARİH YAZDI AK PARTİ ÜSKÜDAR TEŞKİLATI TARİH YAZDI

Bayramlaşma programının açılış konuşmasını AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptı. Ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, ''Kurban Bayramınız mübarek olsun... Toprağı kanlarıyla vatan yapan aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun... Allah, kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirsin'' diyerek başladığı konuşmasına 15 Temmuz darbe kalkışmasında Üsküdar'ın ve AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın tarih yazdığını söyledi. Yazıcı şunları dile getirdi: Türkiye, son 15 yılda birikmiş bütün sorunlarını tasviye etti. Nedenlerine girmeyeceğim ama bazı hatırlatmalar yapmak istiyorum. Milletin gündemiyle, Hükümetin gündemini birleştiren bir anlayışı egemen kıldık. Millet ve hükümet bütünleşti...

Ve bu sürecin öncüsü, sürükleyici bir lideri oldu... O lider, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Türkiye'nin son 15 yıllık süreci içerisinde hiçbir yerden talimat almadık, esareti asla kabul etmedik. Yürüyüşümüze, cesaretle ilerledik, dimdik durduk... Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın çeşitli vesilelerle ifade ettiği gibi dikleşmeden dik durduk... İşte 70 Cent'e muhtaç bir Türkiye'yi teslim aldı hükümetlerimiz... 800 milyar dolar Gayri Safi Milli Hasıla'ya sahip bir ülke haline geldi Türkiye.

Bizim ortak değerlerimiz var... 780 bin kilometre kare vatan ve üzerindeki bayrak ortak değerimizdir... İşte 15 Temmuz, ortak değerlerimizi ve onun simgesel konumunda bulunan Cumhurbaşkanımızı hedef alan bir darbe teşebbüsüdür. Alçakça bir darbe teşebbüsüdür. Aziz milletimiz engin sezgisiyle bu darbe teşebbüsünü akamete uğrattı.

Biz doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir anlayışı savunuyoruz... Böyle yürüyoruz... En büyük gücümüz sizlersiniz... Ve AK Parti teşkilatlarımız 15 Temmuz'da bütün Türkiye destan yazdı... Bir kurtuluş savaşı kazandı bu millet. Ama özelinde İstanbul... İstanbul'un da özelinde Üsküdar, çok büyük bir performans gösterdi... Üsküdar tarihe geçti... Hem bu tarihe geçişinizi hem de bayramınızı bir kez daha kutluyorum.'' dedi.

ATAŞ'TAN AK PARTİ ÜSKÜDAR TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, selamlama ve kurban bayramı tebriğinin ardından yaptığı konuşmada AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatına teşekkür etti. Ataş, ''Değerli kardeşlerim, 15 Temmuz darbe gecesinden sonra çok defalar bir araya geldik. Ben bütün teşkilat mensuplarımıza bu onurlu duruşundan, kararlı duruşundan ve 10 Ağustos tarihine kadar gerek Türkiye genelindeki gerek Kısıklı'daki Demokrasi Nöbetlerinde hiç bir yılgınlık göstermeden özellikle Kısıklı meydanında onurlu bir duruş sergileyen çok değerli Üsküdar halkını, Üsküdarlı vatandaşlarımızı İstanbulluları ayrı ayrı tebrik ediyorum. Olağanüstü Hal ilan edilinceye kadar PKK terör örgütü Türkiye'de hiçbir yerde eylem yapmadı. Ne zaman ki süreç biraz soğumaya başladı eylemlerine tekrar başladı. Bilesiniz ki FETÖ terör örgütü mensuplarının, PKK terör örgütü mensuplarından hiçbir farkı yoktur. Birlikte hareket etmektedirler ve bütün planları Türkiye'yi işgal etmek, Türkiye'yi kendi arzu ve istekleri doğrultusunda bir yönetime kavuşturup, Türkiye'yi sömürmektir. Bu ihanet çetesi içerisinde Türkiye'yi birilerine teslim etme planları vardı. Allah, planlarını bozdu... Bu ülkenin başkomutanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a, ömrüne bereket versin, Allah onu başımızdan eksik etmesin, muhafaza etsin... Recep Tayyip Erdoğan, bu milletin başında olmasaydı, bu milletin meydanlara indirecek cesareti, duruşu sergilememiş olsaydı, Türkiye'nin ne halde olurdu bilemiyoruz! Allah bilir ama burada olamayacağımızı hepimizin bilmesinde fayda var. Biz bu süreçte millet olma özelliğimizi yeniden keşfettik. Partili partisiz herkesin siyasi görüşü ne olursa olsun insanların gecelerce demokrasi nöbetlerinde birlikte, sadece vatan ve bayrak için, millet için bir duruş sergiledi. İşte biz, millet olma özelliğimizi kıyamete kadar muhafaza etmeye mecbur ve mahkumuz'' diye konuştu.

''TERÖRE KAYNAK AKTARAN BELEDİYE DEFOLUP GİDER''

AK Parti Genel Başkanı Erol Kaya, konuşmasında kayyum atanan belediyelere dikkat çekti. Türkiye'de belediyelere yıllık 100 milyar lira kaynak oluşturulduğuna dikkat çeken Kaya, şunları söyledi: Sizlerin kaynaklarınızı, ödediğiniz vergileri kullanıyorlar. Hiç kimse bu ülkenin kaynaklarını teröre kullanma lüksüne ve hakkına sahip değildir. Haddine de sahip değildir. Dolayısı ile kim bunu bu şekilde kullanıyor ve bu şekilde anlıyorsa sonunda olacağı o belediyeden defolup gitmesi, tutuklanmasıdır. Bunu dün yaptik bugün, yaptık yarın da ihtiyaç duyulduğunda yapacağımızı herkes bilsin. Görevden alınanlar içerisinde AK Partili belediyeler de var. FETÖ kapsamında olup da 3 adet belediyemiz var. MHP'li belediye var... CHP'liler de geliyor. Dolayısıyla kayyum atamasını şuraya buraya çekmenin anlamı yok. Bu ülkenin kaynaklarıyla hendek kazanlara, bomba taşıyanlara, askerini ve polisini şehit edenlere karşı hadlerini bildirmek gerekiyor.''

Bayramlaşma programına AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları, ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve AK Parti Üsküdar teşkilat mensupları yoğun katılım gösterdi.

Bayramlaşma programında AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş ile AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Haydar Ali Yıldız da birer konuşma yaptı.

Üsküdar 34


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir