Üsküdar Direnişi ve Kahramanları için anma programı düzenlendi

AK Parti Üsküdar İlçe Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen Üsküdar Direnişi ve Kahramanları programı vatandaşların yoğun katılım ile gerçekleşti.

Üsküdar Direnişi ve Kahramanları için anma programı düzenlendi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Sosyal İşler Başkanlığı tarafından Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde düzenlenen programa Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Aydın, AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan, MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan, AK Parti Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu yöneticisi, Üsküdar Mahalle muhtarları, Şehitlerimizin Aileleri, Gazilerimiz aileleri ve yakınları katılım sağladı.

Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir'in 15 Temmuz kahramanları için yaptığı dua ile başlayan programda açılış konuşmasını AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır yaptı.

Halit Hızır; Şehitlik makamının Peygamberlik makamından sonra en yüksek makam olduğunu, Şehitler Tepesi'nin bu ülkede hiçbir zaman boş olmadığını belirtti. 15 Temmuz'da yeni bir destan yazan genç kardeşlerimi alınlarından öperek kutluyorum. Peygamber övgüsüne mazhar olan Şehitlerimizi kıskandığını belirterek onlarla beraber haşr olmayı istediğini belirterek konuşmasını tamamladı.

Ardında konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise Üsküdar'ın 15 Temmuz'da önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. 15 Temmuz'dan önceki destanlarımızı kitaplardan okuyarak öğrendik, yalnız 15 Temmuz'u yaşayarak iliklerimizde hissederek öğrendik. Şehitlerimizi unutmamak ve onları yaşatmak ve ölümsüzleştirmek için Üsküdar'da bulunan bazı durak ve okullara Şehitlerimizin isimlerinin verileceğini belirtti.

Programa katılan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan ve MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'la birlikte programa katılan Şehitlerimizin Aileleri ve gazilerimizle tek tek selamlaşarak kısa sohbetler yaptılar.

15 Temmuz başta Üsküdar olmak üzere Tüm Türkiye'de yazılan destanın bizden sonraki kuşaklara aktarılması ve unutulmaması gereklidir. Ve Üsküdar bu Destana sahip çıkarak Milli İradenin kalesidir.

Üsküdar 34


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir