Muhammet Gürlü, ''Emeklilerin Sorunlarını Saadet Çözecek!''

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, iktidara geldiklerinde emeklilerin sorunlarını çözeceklerine inandıklarını söyledi.

Muhammet Gürlü, ''Emeklilerin Sorunlarını Saadet Çözecek!''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Emekliler Günü ve Emekliler Haftası dolayısıyla, beraberindeki heyet ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan ve emeklilerin en büyük saygıyı hak ettiğini ifade eden Gürlü, ''Esasen emeklilerimizin durumları konuşulurken, ekonomik koşulların, sosyal güvenlik harcamalarının, verilecek ya da verilmeyecek olan zamların gündeme gelmesi bizim için oldukça üzücü. Biz emeklilerimizin mutlu, huzurlu, ekonomik kaygılardan uzak bir hayat geçirmelerini istiyoruz. Ancak bugün emeklilerimizin çoğunun ekonomik durumu maalesef çok kötü'' şeklinde konuştu.

Daha sonra Refah-Yol Hükümeti'nde emeklilere verilen yüksek zamlara değinen Başkan Gürlü şöyle devam etti: ''Şimdi bu tablo karşısında bizler emeklilerimizin müreffeh bir hayat sürdürebilmeleri için tek adresin Saadet Partisi olduğunu söylüyoruz. Biz sadece konuşmuyoruz aynı zamanda inanıyor ve yapıyoruz. Biz emeklilerimizin sorunlarını biliyoruz. Bu ziyaret çerçevesinde de sizlerin de görüşlerini almak istiyoruz. Saadet Partisi iktidarında da elimizden geldiğince bu sorunları çözeceğimize inanıyoruz.''

Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı Fatma Önerge de derneklerinin gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsetti. Üsküdar Belediyesi'nin Saadet Partili eski başkanı Yılmaz Bayat dönemini özlemle andıklarını ifade eden Önerge, ayrıca 54. Erbakan Hükümeti'nin emeklilere yönelik çalışmalarından da övgüyle söz etti.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir