AK Parti Üsküdar Teşkilatı'ndan muhteşem iftar

AK Parti Üsküdar Teşkilat mensupları ''Büyük Teşkilat İftarı''nda buluştu. SKM Külliye alanında verdiği iftara yaklaşık 2 bin 500 AK Gönüllü teşkilat mensubu katıldı.

AK Parti Üsküdar Teşkilatı'ndan muhteşem iftar
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Muhalefet partilerinin kongrelerinden daha kalabalık danışma meclisleri gerçekleştiren, her seçimden alnının akıyla çıkan, Halit Hızır başkanlığında birbirine kenetlenmiş teşkilat kadrosuyla adından sık sık bahsettiren AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, düzenlediği muhteşem teşkilat iftarıyla da farkını ortaya koydu.

Ramazan'ın başlamasıyla birlikte Üsküdar'ın 33 mahallesinde organize ettiği Gönül Sofralarıyla bizzat evlere kadar girerek sıcak köprülerin kurulmasına vesile olan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın 17 Haziran 2016 Cuma günü SKM Külliye alanında verdiği iftara yaklaşık 2 bin 500 AK Gönüllü teşkilat mensubu katıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan, Üsküdar'dan sorumlu AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Şengül Karslı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in de iştirak ettiği ''AK Parti Üsküdar Büyük Teşkilat İftarı''nın açılış konuşmasını AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır yaptı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır

Sözlerine birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaparak başlayan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, ''Genel Merkezimizin ve İstanbul İl Başkanlığımızın önümüze koyduğu hedeflere, AK Parti Üsküdar teşkilatı olarak durmadan ve yorulmadan ilerliyoruz. Teşkilatımızın böyle bir kalabalık ortamda hep birlikte iftar yapması da bunun göstergesidir'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in selamlama konuşmasının ardından kürsüye çıkan AK Parti İstanbul İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan ise Üsküdar'da siyaset yapmanın zorluğunu bildiklerini belirterek ''Kutlu Fethe şahitlik eden Üsküdar'da olmaktan mutluyuz. Teşkilat iftarına dahi böyle yüksek oranda katılım sağlayan AK Parti Üsküdarımızın daha çok şey başaracağına inanıyoruz'' diye konuştu.

AK Parti Üsküdar Teşkilat mensupları ''Büyük Teşkilat İftarı''nda buluştu. SKM Külliye alanında verdiği iftara yaklaşık 2 bin 500 AK Gönüllü teşkilat mensubu katıldı.

ATAŞ, ''BAŞKANLIK SİSTEMİ TÜRKİYE İÇİN GEREKLİ''

''Üsküdar'da siyaset yapan sizlerin sorumluluğu büyük. Bu büyük sorumluluğun altından başarıyla çıkan İlçe Başkanımıza ve Teşkilatımıza gönülden teşekkür ediyorum'' diyerek sözlerine başlayan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ise başkanlık sistemine değindi.

Başkanlık sisteminin AK Parti iktidarları döneminde eninde sonunda geleceğini söyleyen Ataş, başkanlık sisteminin Türkiye için gerekli olduğuna vurgu yaptı. Ataş konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: ''Bugün mevcut Anayasa ile Türkiye'nin yoluna devam etmesi mümkün değildir. Artık muhalefet de iktidar da bunu söylüyor. O halde Türkiye'nin yeni bir yapılanmaya yeni bir sisteme ihtiyacı vardır. Başkanlık sistemi sadece AK Parti için ihtiyaç olan bir sistem değildir. Başkanlık sistemi sadece Recep Tayyip Erdoğan için gerekli bir sistem değildir. Başkanlık sistemi, Türkiye için gerekli ve lüzumlu bir sistemdir. Öncelikle Başkanlık sistemini muhalefet partilerinin istemesi lazım. ama nedense istemiyorlar. Neden istemiyorlar biliyor musunuz. 1950 yılından beri iktidar yüzü görmeyen CHP, 1950 yılından beri hep millete zulmeden muhalefet partisi olarak tarihe geçmiş, bireysel hak ve özgürlükleri çiğneyen ve bu topluma zorla çiğneten bir parti olarak tarihe geçmiş, kuran kurslarını kapatmış, imam hatip okullarını kapatmış, üniversitelerde başörtüsü zulmünü yaşatmış fikrinden, düşüncesinden dolayı insanlara yıllarca zulmetmiş bir parti olarak tarihte yerini almıştır. Dolayısıyla milletin desteğini alması ve başkan seçmesi mümkün değildir. O nedenle de başkanlık sistemini istemiyor. Ne yaparlarsa yapsınlar 14 yıldır onların dediği değil halkın dediği oldu. İnanıyorum ki başkanlık sistemi onlar istemese de eninde sonunda sistem olarak Türkiye'ye bizim iktidarlarımız döneminde gelecektir''.

AK Parti Üsküdar Teşkilatı'ndan muhteşem iftar

Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Ufuk Akın, söylediği ilahilerle ''AK Parti Üsküdar Büyük Teşkilat İftarı''nın manevi havasını yükseltti. İftar programına AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Üsküdar Belediyesi Meclis üyeleri de katıldı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir