Üsküdar'da Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası düzenlendi

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasında toplanan yardımlar tırlarla yola çıktı.

Üsküdar'da Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası düzenlendi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasında toplanan yardımlar tırlarla yola çıktı.

AK Parti Üsküdar Kadın Kolları tarafından düzenlenen yardım kampanyasında toplanan yardımlar tırlara yüklendi. Düzenlenen programa Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu ve Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ın yanı sıra çok sayıda mahalle teşkilatı mensubu hanım katıldı.

Yardım kampanyası hakkında AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu, bir konuşma yaptı. Kavalcıoğlu, ''Suriye'de iç savaş ve şiddet her geçen gün ağırlaşmakta özellikle Bayırbucak'ta Türkmen kardeşlerimiz kıtlıkla, mevsim şartlarının kötüleşmesiyle ve zor yaşam koşullarıyla, hayatlarını sürdürmeye çalışıyorlar.

Üsküdar'da Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası düzenlendi

''KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR''

Biz 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' diyen Peygamberin ümmetiyiz!! Komşumuz Suriye'de ki sıkıntıya kayıtsız kalmamız düşünülemez. Ümmet bilinciyle mazlum kardeşlerimizin yaralarına merhem olmaya gidiyoruz.

Ak Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları ve Mahalle Teşkilatları olarak Türkmen Kardeşlerimize yardım kampanyası başlattık. Bugün güzel neticelerle bitireceğiz. Hanım Sultanlar Şehri Üsküdar'ın Hanımlarının evlerindeki iki makarnadan birini bağışlama niyetiyle topladıkları kuru gıdalar, kiloları aşıp tonlara varmıştır.

Kadınlarımız mahalle esnaflarından da destek alarak oluşturdukları iki tır yardım malzemesini İHH aracılığıyla bugün yolcu edeceklerdir. En küçük yardımların bile hayati önem taşıdığı şu günlerde, hanımlarımızın beş bin yumak iple sevgilerini de katarak kendi elleriyle ördükleri örgüleri, oradaki kardeşlerimize göndermenin heyecanını yaşamaktayız. Temel gıda, giyim, ilaç ve birçok malzeme ile kardeşliğimizi sevgimizi ve muhabbetimizi de gönderiyoruz. İnsani yardımın dili, dini, ırkı yoktur. Mazlum her zaman mazlumdur ve bizler de her zaman mazlumun yanındayız.Her kesimden vatandaşımız bu yardım kampanyasına duyarlılıkla katılım sağlamıştır. Bu kampanyada emeği geçen Kadın Kollarıma, Teşkilatlarımıza ve tüm hayırseverlere teşekkür ederiz.

Dileğimiz yaşanan savaşın bir an önce durması, halkın refah ve huzurlu günlere kavuşmasıdır. Ve gönderdiğimiz yardımlarla Türkmen Kardeşlerimizin sıkıntılarını bir nebze de olsa dindirebilmektir.'' dedi.

HIZIR, ''ÜSKÜDARLI HANIMEFENDİLERE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİZİ BİR BORÇ BİLİRİZ''

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ise, ''Kadın Kollarımızın 'İlmek İlmek Kardeşlik Örüyoruz' kampanyasında Üsküdarlı hanımefendilerimizin el emeği göz nuru atkı, bere ve kazak örgüleri ile destekleri için teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Halit Hızır ise, ''Kadın Kollarımızın 'İlmek İlmek Kardeşlik Örüyoruz' kampanyasında Üsküdarlı hanımefendilerimizin el emeği göz nuru atkı, bere ve kazak örgüleri ile destekleri için teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

AK Parti ailesi olarak Bayırbucakta yaşayan Türkmen kardeşlerimizin en yakın zamanda huzura kavuşmalarını, huzurlu aile yuvalarına kavuşmalarını ve en kısa zaman da muhacirliklerinin biterek Ensar olmalarını Rabbimizden istiyoruz.

Bu vesile ile kampanyamıza gece gündüz demeden gayretli bir şekilde yardımları bir araya getiren Kadın Kolları Başkanımız Songül Kavalcıoğlu hanımefendiye teşekkür ederiz.'' dedi.

Konuşmaların ardından tırlara yüklenen yardım malzemeleri İHH. aracılığı ile gönderildi.

Konuşmaların ardından tırlara yüklenen yardım malzemeleri İHH. aracılığı ile gönderildi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir