Üsküdar'da yarış kızıştı

29 Mart yerel seçimlerine 12 gün kala seçim yarışı tüm ilçelerde olduğu gibi Başbakan Erdoğan'ın ikamet ettiği Üsküdar'da da giderek kızışıyor.

Üsküdar'da yarış kızıştı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
YILMAZ BAYAT İDDİALI
 
Üsküdar'da 2 dönem belediye başkanlığı görevini yürüten Yılmaz Bayat oldukça iddialı. Bayat halkın teveccühünü büyük bir memnuniyetle izlediğini ve 30 Mart sabahı halkın alıştığı belediyecilik anlayışının Üsküdar'da yeniden hakim olacağını belirtti. 


MUSTAFA KARA İMAR KOMİSYON BAŞKANIYDI

 
“AKP kadroları Üsküdar'da başarılı bir dönem geçirdiklerini ifade ediyorlar ise neden aday değişikliğine gittiklerini kendilerine soruyorum. AKP nin mevcut adayı Sayın Mustafa Kara da geçen Dönemde Meclis Başkanı ve İmar Komisyon Başkanlığı yapmıştır. Bu nedenle bu başarısızlığa Sayın Kara da ortaktır” diye sözlerini sürdüren Bayat Üsküdar'ın bir deneme tahtası olmadığını da ifade etti. Halkın büyük teveccühü ile karşılaştıklarını da söyleyen bayat Üsküdarlıların kendi başkanlığı dönemini özlediklerini ve en önemlisi 30 Mart sabahı itibari ile belediyenin kapılarını yeniden Üsküdarlıya açacaklarını ve SP'nin İstanbul'da ki ilk zaferini Üsküdar'da şimdiden ilan ettiklerini söyledi.

ÜSKÜDAR ÖNEMLİ BİR SEMBOLDÜR

Yılmaz Bayat “Üsküdar seçim yarışında gerek İstanbul ve gerekse de Türkiye genelindeki siyasi başarının belirlenmesi manasında önemli bir çıta olarak görünmektedir.  Üsküdar Belediye Başkanlığını tekrar kazanarak, Saadet Partisinin Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'la yakaladığı ivmenin doğrulanmasını da sağlamış olacağız.” şeklinde sözlerini tamamladı.

AKP'NİN ADAYI MUSTAFA KARA

Ak Parti Üsküdar Belediye Başkanlığı için Mustafa Kara'yı aday gösterdi. Ticaretle uğraşan Mustafa Kara, ÇAĞRI olarak bilinen ve bir aile şirketi olan hiper market zincirinin ortaklarından. 

YENİ BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇAKIR'IN İMAR KOMİSYON BAŞKANI
Üsküdar'da bir değişime giden AK Parti
, mevcut Belediye Başkanı Mehmet Çakır'ın yerine aday olarak Üsküdar Belediyesinde İmar Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Kara'yı gösterdi. Kendi çevresinin “Üsküdar'ın Gülen Yüzü” lakabını taktığı Mustafa Kara, çeşitli toplantılardaki enteresan çıkışlarıyla dikkat çekiyor. Mustafa Kara'nın seçim gezileri kapsamında katıldığı toplantılarda kullandığı em,n  önemli slogan, "Mustafa Kara, açık ara" ve "Arzular Şelale".

CHP'NİN ADAYI SEMA BARLIN
CHP, Üsküdar'da yeni bir yüz olarak Sema Barlın'ı Yılmaz Bayat ve Mustafa Kara'ya rakip olarak çıkardı. Sema Barlın da çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Hedef Başbakan'ın da ikamet ettiği Üsküdar'ı CHP yönetimine geçirebilmek. Yılmaz Bayat ile Sema Barlın esnaf ziyaretleri sırasında birçok kez karşılaştılar ve seçim yarışında projelerini esnafla birlikte paylaştılar.


DSP'NİN ADAYI LEVENT KIRCA

Dsp ise Üsküdar'da tanıdık bir isim olan ünlü sanatçı ve komedyen Levent Kırca'yı aday gösterdi. Levent Kırca Üsküdar'ın yüzünü güldürmeyi hedeflediklerini belirtiyor. Seçim kampanyasında gülen yüzüyle dikkat çekiyor.

 

 

Editör: Şule Ortanç-Haberbu


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir