AK Parti Üsküdar'dan özel proje ''Başbakan'a mesajınız var mı?''

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Üsküdar'ın 4 noktasında açtığı stantlarda vatandaşlara ''Başbakana mesajınız var mı?'' diye soruyor.

AK Parti Üsküdar'dan özel proje ''Başbakan'a mesajınız var mı?''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Üsküdar İskele, Üsküdar Kuşkonmaz Camii önü, Üsküdar Çarşı ve Altunizade Metrobüs çıkışında açılan stantlarda bulunan ''Başbakana mesajınız var mı?'' defterleri çok özel bir proje olarak halka sunuldu.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Üsküdar'ın 4 noktasında açtığı stantlarda vatandaşlara ''Başbakana mesajınız var mı?'' diye soruyor.

HALKIMIZIN FİKİRLERİ, DUYGULARI, DÜŞÜNCELERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR

Başbakana söylemek istediklerini bu defterlere yazan vatandaşlar bu çalışmadan oldukça memnun kaldıklarını ifade ediyor. Projeyi hayata geçiren Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, ''Halkımızın fikirleri, duyguları, düşünceleri bizim için önemlidir. Vatandaşlarımız bu özel defterlere yazarak başbakanımıza söylemek istediklerini, duygularını, düşüncelerini yazabiliyor. Bu defterler daha sonra tarafımızdan başbakanımıza iletilecek ve hem bizim tarafımızdan hem de başbakanımız tarafından değerlendirilecektir. Biz katılımcı demokrasiyi benimsemiş bir partiyiz. Vatandaşlarımızın söylemlerini, taleplerini, eleştirilerini dikkate alıyoruz. Bu çalışmamız İl Başkanlığımız tarafından da takdir edilmiş olup diğer ilçelerimizde de uygulamaya alınması kararlaştırılmıştır. Bu vesileyle de çalışmamıza katılan tüm vatandaşlarımıza ve ekibimize teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

AK Parti Üsküdar'dan özel proje ''Başbakan'a mesajınız var mı?''

Vatandaşların ilgi odağı olan stantlara gelerek defterlere Başbakana ulaştırılmak üzere mesajını yazanlara teşekkür belgesi de veriliyor. İstanbul Milletvekili Erol Kaya da çalışmalar dâhilinde uğradığı standımızda deftere mesajını yazdıktan sonra mesaj yazan vatandaşlarımıza sertifikalarını vererek onlarla sohbet etti. Mesajlarda telefon numaralarını belirten vatandaşlarımızdan birkaç tanesine de geri dönen Kaya, bu çalışmayı oldukça başarılı bulduğunu ifade etti.

Yazıcı'nın

61. hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev yapmış ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde AK Parti İstanbul 2.Bölgeden milletvekili adayı olan Hayati Yazıcı da Üsküdar ziyaretinde stantlardan birine uğrayarak defterden seçtiği mesajlardan birkaç tanesini Başbakanımıza ve ekibine anında ulaştırdı. Hayati Yazıcı'nın da deftere mesaj yazması üzerine Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ın kendisine teşekkür belgesi vermesi çevredekilerin gülümsemesine sebep oldu.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir