"Vaat yok taahhüt var"

MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Turgut: "Bizim sözlerimiz klasik politikacıların 'cağız, ceğiz'leri gibi anlaşılmasın." dedi.

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

MHP'nin Şehir Plancısı adayı Ahmet Turgut Kumkapı'daki Su Ürünleri Hali'ni taşımayı düşünmediklerini, bulunduğu yerde fiziki şartlarını iyileştirerek koruyacaklarını söyledi. Turgut, "Bizim sözlerimiz klasik politikacıların 'cağız, ceğiz'leri gibi anlaşılmasın. Biz yüzü kızaran insanız. Yapamayacaklarımızı söylemeyiz. Bizim projelerimize bunların hayalleri yetişemez" dedi.

 

BALIKÇI HALİ KALACAK

 

Yerel Seçimlere kısa bir zaman kala adayların çalışmaları da hız kazanıyor. İstanbul'da seçimler, partilerin çalışmalarının yanı sıra adayların vasıfları ile de konuşuluyor. Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Ahmet Turgut iddialı projelerinin yanısıra şehrin belirginleşmiş noktalarına ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki gün Kumkapı'da bulunan Su Ürünleri Hali'ni ziyaret eden Ahmet Turgut, balıkçı esnafına halin kaldırılmayacağı müjdesini verdi. Mevcut yönetimin Su Ürünleri Halin'i on yıllardır bulunduğu yerden kaldırarak Ambarlı Limanı'na taşımak istediğini vurgulayan Turgut, "Kimse merak etmesin. bu hal burada kalacak. Çünkü  burası herkes için kolay ulaşımın sağlandığı bir noktadır. Ayrıca bütün İstanbullu Balıkçı Hali denildiği zaman Kumkapı'yı bilir. hem ticari hem turistik bir yer olan hali trafiği bahane ederek buradan kaldırmak başka niyetlerin ürünüdür. Burası çalışma saatleri bakımandan trafiğe engel teşkil etmiyor. Ancak yetersiz olan fiziki şartları için biz destek vereceğiz" dedi.

 
balık hali.jpg
 

BİRİLERİNE RANT YARATMA ÇABASI VAR

 

MHP'nin Fatih Belediye Başkan Adayı Akif Ak ve birçok partili arkadaşı ile birlikte Su Ürünleri Hali'nde balıkçıların sorunlarını dinleyen Turgut, Kumkapı'daki hali Ambarlı Limanı'na taşımasını başta balıkçıların karşı çıktığını hatırlatarak ''Su ürünleri hali burada kalacak. Burası kolay ulaşılabilen bir nokta. Nasip olursa biz seçilirsek balık halimiz burada kalacak. Belediye birilerine rant yaratma yeri değildir. Vatandaş mevcut yönetimin her uygulamasının altında haklı olarak birilerine rant oluşturma çabası görmeye başlamıştır. İstanbul'un rantı İstanbulluya değil de maalesef sadece yandaş cebine girmektedir. biz buna engel olacağız'' diye konuştu.

 

HAZIRLIKLIYIZ, BİRİKİMLİYİZ

 

Su Ürünleri Hali'ni ziyaretinde kendisine ''Seçimlerdeki şansınızı nasıl görüyorsunuz?'' sorusu yöneltilen Ahmet Turgut, seçimlerde herkes kadar şanslı olduklarını düşündüklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

 
''Demokratik bir yarış içindeyiz. Milletin desteğine mazhar olmaya çalışıyoruz. Seçmenlerimiz bizi iyi takip etsinler. Bizim hiç vaadimiz yok, hepsi taahhüttür. Biz, yüzü kızaran politikacılardanız. Yapamayacağımız bir sözü vermeyiz ama İstanbul'da iddialı sözler veriyoruz. İstanbul'u tesadüflerle yönetmek istemiyoruz. 5 yıl içerisinde gerçekten İstanbul'u hayal edilemeyecek bir noktaya taşımak istiyoruz arkadaşlarımızla. Bu noktada da hazırlıklıyız ve birikimliyiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bütçesini çok kötü kullanmıştır. Seçimler için henüz bitirilmemiş bir tünel geçişlerini bile alelacele hizmete sokmaya çalışıyorlar. Şimdi bakınız bugün yaptıkları icraatların birçoğu bunların ne porgramlarında vardı ne de akıllarında. Bu nereden çıkıyor. Biz biliyoruz, milletimiz de tahmin ediyor. Bu kadar kaynak maalesef çok yanlış kullanılıyor. Ulaşımın yegane çaresi raylı sistemdir. Trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ve saatlerde bizim planladığımız proje de bunların yaptıklarının yarısı maaliyetinde bile değildir. Savurgan bir anlayışla mı yönetiyorlar yoksa  birilerine işmi çıkarıyorlar bilemiyorum. Her iki durumda da İstanbul'un bir an önce bu ekipten ve anlayıştan kurtulması gerektiğine inanıyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi raylı sistemde sınıfta kalmıştır. Bizim hem yönetim anlayışımıza hem de projelerimize bunların hayalleri bile yetişemez."
 

İSTANBUL’DA GÜÇLÜ EKİP

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şehir Plancısı Ahmet Turgut ve Bakırköy adayı Doktor Esra Bicik ile birlikte Atatürk Havalimanı taksici esnafını ziyaret ederek, iki adaya kefil olduğunu "Hizmet getirmezlerse ben de Meral değilim'' şeklinde ifade etti. Havalimanında taksici esnafının sorunlarını dinleyen MHP ekibi, sorunların ortak olduğunu, ancak bazen meslekten ve yaşanan şehirden şehire de farklılıklar arz ettiğini dile getirdiler. MHP Bakırköy Belediye Başkan adayı Dr. Esra Bicik Bakırköy'ün İstanbul'un en güzide ilçesi iken git gide bu imajını kaybettiğini dile getirdi.

 
havalimanı.jpg

 

AHMET TURGUT, "BİZ HAZIRIZ"

 

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Turgut da en iddialı olduğu konuların başında trafik geldiğini söyledi. Taksicilerin müşteri talebinin en yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerini ancak birer müşteri ile geçirebildiklerini dile getiren Ahmet Turgut, "İstanbul'un kaynakları doğru kullanılmıyor. Savurganlık yapılıyor. Taksici esnafımız da bundan en çok etkilenenlerin başında yer alıyor. Biz sorunu biliyoruz, çözümü de biliyoruz. Projelerimiz ve ekibimiz hazır. istanbul'un hangi arterleri hangi saatlerde neden tıkanıyor? Herşeyi biliyoruz ve hazırlığımızı da yaptık. allah nasip eder de 30 Mart günü belediyeye oturduğumuz anda hiç vakit kaybetmeden projelerimizi hayata sokacağız. İstanbul'u herkes için yaşanabilir hale getireceğiz. bazı meslekler insanımızı hasta eder hale gelmiştir. Taksicilikte bunların başında geliyor. Bu insanlarımızın trafikte ruh sağlıkları bozuluyor. Stresin verdiği rahatsızlıklar da bir yana. Geçimlerini sağlayacakları kadar kazanabilmek için sağlıklarından oluyorlar. Bize inanıp güvenildiği zaman bu güveni boşa çıkarmayacağız" diye konuştu.

 

MERAL AKŞENER, "YİĞİDİ KURU SOĞANA KİM MUHTAÇ ETTİ?"

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul milletvekili Meral Akşener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlarda ana muhalefet lideri gibi şikayet ettiğini savundu. Akşener, "Yiğidi Kim Muhtaç Etti Kuru Soğana?" diye sordu. En gergin seçimlerden birinin yaşanydığına anlatan Meral Akşener, ''Sayın başbakan ana muhalefet partisi lideri gibi, bütün miting meydanlarında muhalefet partisinin lideri nasıl konuşması gerekiyorsa öyle konuşuyor. En son Kahramanmaraş'ta hayretler içinde kaldım. Aşık Mahsuni'den, 'Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana, bilmem söylesem mi söylemesem mi?' diye beyit okudu. Şimdi sorulacak soru şudur “Yiğidi kim muhtaç etti kuru soğana” Sayın başbakan bu yiğitlerin kuru soğana muhtaç olduğunu ifade etti. Peki bu yiğitleri kuru soğana muhtaç etmemek için aynı zamanda o kuru soğan üreticilerinin de başka şeylere muhtaç etmemek için iş yapması gereken kim? Görevlendirdiğiniz iktidar. Meydanlarda bu manada şikayetler yaparak konuşur bir hale geldi'' dedi. Türkiye'de gerçek bir kriz yaşandığını anlatan Akşener, krize karşı Ankara'da oturup çalışmak lazım geldiğini fakat başbakan ve bakanlarının Ankara'da içlerinin sıkıldığını söyledi. Akşener, ''Çünkü ilk defa hayatın gerçekleriyle karşılaştılar. Bütün seçimlerde başörtüsü, Müslüman cumhurbaşkanı, demokrasinin tehdidi gibi söylemlerle sonuç itibariyle iki eksende seçimler yapıldı'' diye konuştu.

Üsküdar34 Haber Merkezi


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

İstanbul

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir