AKP ve SP'nin ÜSKÜDAR Sevdası

Saadet Partisi Adayı ve eski belediye başkanı Yılmaz Bayat ile AKP adayı Mustafa Kara arasında Üsküdar'da kıyasıya bir yarış var.

AKP ve SP'nin ÜSKÜDAR Sevdası
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

YEREL SEÇİMLERDE SERT YARIŞ
Ak Parti'nin mevcut Belediye Başkanı ile yola devam etmeme kararı aldığı ender ilçelerden biri olan Üsküdar'da, yeni adayında Üsküdar Belediye yönetiminden İmar Komisyon Başkanı Mustafa Kara'nın gösterilmesi, Saadet Partisinin eleştirilerine hedef oldu.

AKP-SAADET YARIŞINDA SAADET ARAYI AÇIYOR
Üsküdar'da 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan Yılmaz BAYAT son anketlerde AKP'nin adayını geçmiş gözüküyor. Kararsız oyla dağıtıldığında ise Saadet Partisi Üsküdar'da arayı açıyor.

AKP'nin milli görüş çizgisini reddetmesiyle Saadet Partisi-AKP savaşı her ortamda kendini gösterir olmuştu. Bu yarış son yerel seçimlerde daha da hız kazanmış gözüküyor.

İstanbul'un sembol ilçesi ÜSKÜDAR 5 YIL DAHA KAYBEDEMEZ
29 mart yerel seçimleri yaklaşırken İstanbul'un önemli ilçelerinden biri olan Üsküdar da SP ve AKP arasında büyük çekişme yaşanıyor. Dün Basın mensuplarıyla bir kahvaltıda buluşan SP Üsküdar Belediye Başkan adayı Yılmaz Bayat, Üsküdar da zafere çok yakın olduklarını ifade etti. 2 dönem Üsküdar belediye başkanlığını yapan Bayat, Üsküdarlıların beş yıl daha kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını söyledi. Bayat, AKP nin Üsküdar da başarısız olduğunu belirtti.

“AKP kadroları Üsküdar'da başarılı bir dönem geçirdiklerini ifade ediyorlar ise neden aday değişikliğine gittiklerini kendilerine soruyorum. AKP nin mevcut adayı Sayın Mustafa Kara da geçen Dönemde Meclis Başkanı ve İmar Komisyon Başkanlığı yapmıştır. Bu nedenle bu başarısızlığa Sayın Kara da ortaktır” diye sözlerini sürdüren Bayat Üsküdar'ın bir deneme tahtası olmadığını da ifade etti. Halkın büyük teveccühü ile karşılaştıklarını da söyleyen bayat Üsküdarlıların kendi başkanlığı dönemini özlediklerini ve en önemlisi 30 Mart sabahı itibari ile belediyenin kapılarını yeniden Üsküdarlıya açacaklarını ve SP'nin İstanbul'da ki ilk zaferini Üsküdar'da şimdiden ilan ettiklerini söyledi.
 
ÜSKÜDAR ÖNEMLİ BİR SEMBOLDÜR

Yılmaz Bayat “Üsküdar seçim yarışında gerek İstanbul ve gerekse de Türkiye genelindeki siyasi başarının belirlenmesi manasında önemli bir çıta olarak görünmektedir.  Üsküdar Belediye Başkanlığını tekrar kazanarak, Saadet Partisinin Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'la yakaladığı ivmenin doğrulanmasını da sağlamış olacağız.” şeklinde sözlerini tamamladı.


YILMAZ BAYAT KİMDİR?
1950 yılında Erzincan'ın Kemah ilçesinde doğdu.Orta, lise ve üniversite öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 1974 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nden elektrik mühendisi olarak mezun oldu. 1975 yılında Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde bilgisayar programcısı olarak çalışmaya başladı.

 
Kaynak: Ensonhaber.com

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir