Her gün 30 bin kişiyle Üsküdar'ın bereketi iftarda paylaşılıyor

Üsküdar Belediyesi Aşevi'nde, Ramazan ayının ilk gününde 30 bin kişiye verilecek iftar yemeğini hazırlama heyecanı yaşandı.

Her gün 30 bin kişiyle Üsküdar'ın bereketi iftarda paylaşılıyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi Aşevi'nde dev kazanlarda hazırlanan iftar menüsünde 2 bin 500 kilo et ve 2 bin 500 kilo pirinçle yapılan Trabzon tereyağlı pilavı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen karıştırdı.

Üsküdar Belediyesi'nin Selimiye Tesislerindeki aşevinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, iftar yemekleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Türkmen, aşçılardan kepçeyi alarak yemekleri karıştırmayı da ihmal etmedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi Aşevi'nde, Ramazan ayının ilk gününde 30 bin kişiye verilecek iftar yemeğini hazırlama heyecanı yaşandı.

BAŞKAN TÜRKMEN, ''RAMAZAN'A HAZIR GİRİYORUZ''

Başkan Hilmi Türkmen, hazırlanan 30 bin kişilik yemeğin 25 bin kişiye iftar sofralarında ikram edileceğini 5 kişilik yemeğin ise Üsküdar'daki ihtiyaç sahibi aileler ve evlerinde yemek hazırlayamayan yaşlı ve bakıma muhtaç aileler için hazırlandığını belirterek, ''Yine 11 ayın sultanı Ramazan'a ulaşmış bulunuyoruz. Üsküdar'ımız her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayına hazır bir şekilde giriyor. Arkadaşlarımız yaklaşık 30 bin kişiye vereceğimiz yemeği hazırlıyorlar. Her gün yaklaşık 2 bin 500 kilo pirinç, 2 bin 500 kilo et, 300 kilo Trabzon tereyağı, 2 bin 500 kilo tulumba tatlısı ve 300 kilo hurma vatandaşımıza ikram edilmek üzere hazır ediliyor. Başta Üsküdar sahilde kurduğumuz o modern çadırımız olmak üzere Üsküdar'ın değişik mahallelerinde yaklaşık 14 ayrı noktada bu akşamdan itibaren iftar sofralarında vatandaşlarımızla buluşacağız'' dedi.

Hazırlıkların sabahın erken saatlerinde başladığı belirten Türkmen, ''Çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. İnşallah iftar saatinden bütün yemekler servise hazır hale gelecek. Üsküdar'ın bereketini inşallah tüm Üsküdarlı hemşehrilerimizle paylaşacağız'' şeklinde konuştu.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir