Halit Hızır, ''Daha önce neden yapmadınız?''

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Mimar Sinan ve Sultantepe Mahalle Teşkilat Danışma Meclisi Toplantısı Üsküdar Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleşti.

Halit Hızır, ''Daha önce neden yapmadınız?''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Mahalle Teşkilat mensuplarının katıldığı toplantıya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Fadime Taycı, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Sinan Arabacı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayları katıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır konuşmasına hükümetin sağlamış olduğu istikrardan bahsederek başladı ve ''Bugünler bize 2001 yılını hatırlatıyor. Yine bir seçim zamanı yaklaştı. Her seçim önemli ancak bu seçim çok daha önemli. Milletlerin kaderi asırlar boyu yazılır. Biz de milletimizle birlikte 2023 hedefimize ulaşacağız. 2071 hedefimizi kuracağız. Bugün yapmış olduğumuz bu hizmetler, santraller, otoyollar, Marmaray hükümetimizin sağladığı istikrarın sonucudur. Biz bu ülkeyi halkımız ile birlikte yöneteceğiz dedik öyle de oldu. Sizler olmasaydınız, biz bugün burada olamazdık'' dedi.

KAĞITHANE'YE ''KAĞITTEPE'' DEDİ

İlçe Başkanı Hızır, muhalefete seslenerek ''Bizim 13 yıldır yaptığımız hizmetleri neden yapamadılar? Çünkü onlar sadece biz dedikleri için yapamadı. Ey muhalefet! Bu milletin önüne bir şeyler koyun. Hayat Çankaya ile ev arasından ibaret değil. Kılıçdaroğlu, İstanbul'a geldi Belediye Başkanı olmak için Kağıthane'ye Kağıttepe dedi, İzmir'den ön seçime girdi kendine oy veremedi'' şeklinde sözlerini tamamladı.

ZAFER YİNE AK PARTİ'NİN OLACAK

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, ''Seçimlerde, mahallelerin en önemli mihenk taşı olduğunu biliyorum. Son derece motive olmuş bir teşkilat görüyorum. Artık hep birlikte odaklanmamız gereken nokta 7 Haziran seçimleri. Üsküdar ilçesi AK Parti İstanbul teşkilatına en büyük desteği vermektedir. Kamuoyu araştırması adı altında yapılan seçim anketlerini kaale almayacağız. Bizler, rehavet tuzaklarına düşmeyeceğiz. Bugün ülkemiz zorlu süreçten geçiyor. Bu ülke ile ilgili diğer siyasiler AK Parti'ye karşı oluyorlar. Ancak bizler Marmaray, üçüncü köprü, havaalanlarından bahsetmeyeceğiz. Çünkü yaptığımız her şey ortada. Sanal dünyayı toplum ile AK Partimiz tanıştırdı. 4G'yi konuştuğumuz bir dönemdeyiz. Milletimiz, AK Parti'nin 13 yıldır ülkemize sağladığı olanakları, ülkemize neler kazandırdığını çok iyi biliyor. Bir tarafta Türkiye'nin 2023'ünü düşünen 2071'ini düşünen partimiz var iken, diğer tarafta inandırıcılığı olmadığı için notere tasdik ettiren muhalefet var. Bu ülkenin muhalefet sorunu var. İktidar sorunu yok. Projelerimizin daim olması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Zafer yine AK Parti'nin olacak'' şeklinde konuştu.

AK Parti Üsküdar SKM Başkanı Sinan Arabacı, ''Sandık Başkanları ve heyetleri motive olmuş, ellerinden geleceklerini yapacaklarına söz verdiler. Biz Üsküdar'ı sandıklarda patlatacağız. 7 Haziran'da 400 milletvekilini çıkaracağız'' dedi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir