Halit Hızır, ''10 yıldır yaptıklarımız ileride yapacaklarımızın teminatıdır''

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Valide-i Atik ve Zeynep Kamil Mahalleleri Danışma Meclisi Toplantısı, SKM Program Çadırı'nda gerçekleşti.

Halit Hızır, ''10 yıldır yaptıklarımız ileride yapacaklarımızın teminatıdır''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Mahalle Teşkilat mensuplarının yoğun katılım gösterdiği toplantıya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Sinan Arabacı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri, Milletvekili aday adayları katıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Valide-i Atik ve Zeynep Kamil Mahalleleri Danışma Meclisi Toplantısı, SKM Program Çadırı'nda gerçekleşti.

Toplantı, Üsküdar'ı anlatan sinevizyon gösterisi ile başladı. Sonrasında Mahalle Faaliyet Raporu sunumu ile devam etti.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ''Bu akşam müthiş bir heyecan var. İnşallah sizlerden alacağımız destekler ile ilk günkü heyecanımızla yolumuza devam edeceğiz. Dün sabah AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı olarak bir organizasyon düzenledik. Peki bu yaptığımız organizasyon niye önemliydi? 7 Haziran bizler için çok önemli. Doğu ve Güneydoğu'da akan kanın durmasına katkı sağlayacak. Bizlere yatmak, uyumak, istirahat etmek yok.'' dedi.

Hızır konuşmasına, geçtiğimiz günlerde seçim vaadini notere onaylatan Kılıçdaroğlu'na seslenerek devam etti. İlçe Başkanımız Hızır, ''Kılıçdaroğlu, sen oraya bir kasetle geldin, bir rüzgarla geçip gideceksin. Noter'den kağıt alıyorsun. Seni bu millet Başbakan yapar mı? Sözüne güvenilmeyen bir insanı milletimiz Başbakan yapmaz. Hayali sözler verseydik bugün buralara gelemezdik. AK Parti olarak yapamayacağımız şeylerin altına imza atmadık, atmayız. 10 yıldır yaptıklarımız ileride yapacaklarımızın teminatıdır.'' diyerek sözlerini noktaladı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Valide-i Atik ve Zeynep Kamil Mahalleleri Danışma Meclisi Toplantısı, SKM Program Çadırı'nda gerçekleşti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise AK kadrola olarak her daim iş başında olduklarını söyleyerek sözlerine başladı. Türkmen, ''Milletimize verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. Hatta yeni projeler bile ürettik. Mayıs ayı içerisinde Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 10 farklı projemizin açılışını yapacağız.'' dedi. Türkmen, danışma meclisine katılanlara müjde vermeyi de ihmal etmedi ve ''100 parsel hobi bahçemizi açacağız. 2 Nisan'da Üsküdar Bilgi Evi'nde fidanlarımız toprakla buluşacak.'' dedi.

AK Parti Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Sinan Arabacı da ''7 Haziran seçimlerine giderken sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz. Sizlerden aldığımız destek ile birlikte enerjimiz günden güne artıyor. Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutacağız. 400 milletvekili Üsküdarımızın takviyesiyle çıkacak. Ben buna inanıyorum'' dedi.

Üsküdar 34


Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir