Halit Hızır, ''Ey Demirtaş sen kimsin?''

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği İcadiye ve Kuzguncuk Mahalleleri Danışma Meclisi Toplantısı, SKM Program Çadırı'nda gerçekleşti.

Halit Hızır, ''Ey Demirtaş sen kimsin?''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Mahalle Teşkilat mensuplarının büyük ilgi gösterdiği toplantıya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Sinan Arabacı, AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Atagün, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Üsküdar Belediye Meclisi 1. Başkanı Esat Kalay, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği İcadiye ve Kuzguncuk Mahalleleri Danışma Meclisi Toplantısı, SKM Program Çadırı'nda gerçekleşti.

Toplantı, Üsküdar'ı anlatan sine vizyon gösterisi ile başladı. Sonrasında Mahalle Faaliyet Raporu sunumu ile devam etti.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ''Bugün bereketli bir gündü. Kadın kollarımız ile beraber Doğu ve Güneydoğu'da yaşayan annelerimize mektup gönderdik. O manzara bizleri gece gündüz demeden çalışmamız gerektiğini bir kez daha gösterdi. Çok büyük heyecanla 24 saat değil 25 saat çalışmalıyız. Mektupları asıl sahiplerine ulaştırdık. Annenin Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi olmaz. Anne her yerde annedir. Biz diyoruz ki fidanlar toprağa girmesin, silahlar toprağa gömülsün.'' dedi.

HIZIR, ''EY DEMİRTAŞ SEN KİMSİN?''

Hızır, konuşmasına, geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Devlet Başkanı yaptırmam şeklinde açıklama yapan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a seslenerek devam etti. İlçe Başkanımız Hızır, ''Ey Demirtaş sen kimsin? Çıkmışsın boş boş konuşuyorsun. Sen önce git komşularının kanının akmasını engelleyecek projeler ortaya koy. Sayın Cumhurbaşkanımızı Devlet Başkanı yapmamıza engel olamaz'' diyerek sert çıktı. 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Hızır, ''Daha demokratik, daha özgür bir meclis yarattık. AK Parti bu milletin üzerine güneş gibi doğdu, kıyamete kadar da batmayacak. 7 Haziran'da milletimiz sandıklara sahip çıkacak'' diyerek sözlerini noktaladı.

Üsküdar AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Sinan Arabacı da SKM VIP Salonu'da özel hazırlanan İcadiye ve Kuzguncuk mahallelerine teşekkür etti ve ''7 Haziran seçimlerine hızla yaklaştığımız şu günlerde 10. Danışma Meclisimizi yapıyoruz. Teşkilatlarımızdan öyle bir ışık alıyoruz ki biz hazırız. İnşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef koyduğu 400 milletvekilini hediye edeceğiz, sandıkları patlatacağız. Dedi.

Toplantıda söz alan Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkanı Esat Kalay ise ''7 Haziran seçimleri için hiç yorulmadan çalışacağız. Sizlerin bu heyecanını gördüğümde çok mutlu oldum. Daha nice yıllar iktidarda olacağımıza inanıyorum.'' dedi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir