Kırca: Üsküdar'ı Hollywood yapacağım

DSP Üsküdar Belediye Başkan Levent Kırca, seçilmesi halinde çok iyi hizmet ederek Üsküdar'ı Hollywood'a benzer bir kent yapabileceğini'' bildirdi.

Kırca: Üsküdar'ı Hollywood yapacağım
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kırca, ''Bir başkadır benim memleketim'' adlı oyunun Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonun'da sahnelenmesinin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Kırca, 41 yıllık sanat geçmişi olduğunu belirterek, halkın kendisini çok iyi tanıdığını ifade etti.

Bazı belediye başkan adaylarının kendilerini ''doğru'' ve ''dürüst'' sıfatları ile tanıtmalarına anlam veremediğini kaydeden Kırca, şunları söyledi:

''Ben politikacı değilim onun için kendimi müdafaa etmeme gerek yok. Bazıları doğruyum, namusluyum diyor. Buna gerek yok. Zaten bir insan her şeyden önce doğru olmak zorunda. Ben siyasetçi değilim ama çok iyi hizmet vererek Üsküdar'ı Hollywood yapabilirim. Bu şehri Türkiye'nin cenneti yapabilirim. Bunları yapıp yapamayacağımı halk çok iyi biliyor. Çeşitli toplantılarda bir araya geldiğimiz vatandaşlar benim samimiyetimi ve içtenliğimi anlıyor.''

Kırca, geçmiş dönemlerde görev yapmış ve yeniden aday olmuş kişilere halkın artık inanmadığını iddia ederek, ''Ben politikacı değilim, en büyük şansım da bu'' dedi.

Türkiye'de işsizlik sorunun önemli noktalarda olduğunu savunan Kırca, seçilmesi halinde istihdam olanakları yaratacağını bildirdi.

Belediye imkanlarıyla ortalama 5 bin kişiye istihdam olanağı yaratacağını kaydeden Kırca, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Belediyede kuracağım sinema dairesinde, belediye tiyatrosunda, bütün çepeçevreyi plato olarak çalıştırmak, Hollywood platoları kurmak istiyorum, buralarda 5 bin kişiye ihtiyacımız olacak. İnsanlar buralardan geçimini sağlayacak. Açacağımız meslek edindirme kursları ile insanlar para kazanabilecekleri meslekleri öğrenecekler. Ayrıca, ABD'deki veya İngiltere'deki müzikallerin benzerlerinin sahnelenebileceği tiyatrolar kurmak istiyorum. İşimiz çok zor değil bence kolay da değil kabul ediyorum ama bir adam sadece belediyenin başında para yemese, alt kadrolara da yedirmese ve 4 tane ağaç dikse iyi bir belediye başkanı olabilir. Belediyede yenilenin içilenin halka dönmesi lazım.''

Oyun sonrası Kırca'yı kuliste ziyaret eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ise Kırca'nın sanatçı kimliğinin yanına siyasetçiliği de eklediğini belirterek, '' Kırca kültürlü bir kişi. Gençlerde kültürlü insanları sever. Gençlerin oyu ona yeter'' diye konuştu.

Kaynak: Haber7


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir