Gürlü: ''Sevgi oya dönüşecek''

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, halkın partilerine duyduğu sevginin bu seçimlerde oya dönüşeceğini söyledi.

Gürlü: ''Sevgi oya dönüşecek''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, partisinin Üsküdar teşkilatını 5. olağan kongresinden sonraki süreci değerlendirdi. Gürlü, rutin çalışmalarına ek olarak başta sentetik uyuşturucu olmak üzere uyuşturuya karşı çalışmalar yürüttüklerini, Üsküdar esnafına siftah etkinliği düzenlendiklerini ve genel merkezlerinin organizasyonunda Malatya'da halkla buluştuklarını ifade etti.

Çalışmalarının değerlendirmesini kendilerinin yapmasının doğru olmayacağı belirten Muhammet Gürlü, ''Biz elbetteki kendi iç değerlendirmemizi yapıyoruz. Ancak bu çalışmaları asıl değerlendirecek, başarılı ya da başarısız görecek olan Üsküdarlılardır. Her zaman bize fikirlerini beyan edebilirler. Biz her zaman onlarla birlikteyiz. Mahalledeki komşuları, selamlaştıkları esnaf, çay arkadaşları biziz. Buradan bir müjde de vermek istiyorum. Pek yakında Üsküdarlı dostlarımızın, büyüklerimizin, kardeşlerimizin evlerine kadar giderek onlarla sohbet edeceğimiz, dertleşeceğimiz, kafa kafaya verip birlikte düşüneceğimiz bir çalışma da başlatacağız'' şeklinde konuştu.

Partilerine karşı olan sevgiye her yerde şahit olduklarını da belirten başkan Gürlü, ''Hamd olsun milletimiz gerçeklerden kopmuş değil. Son birkaç seçimdir başka düşüncelerle oyunu çeşitli partilere vermiş olsa da gerçek kurtuluş reçetesinin bu milletin kendi görüşü olan Milli Görüş'te ve onun tek temsilcisi Saadet Partisi'nde olduğunu biliyor. Milletimiz bizi tanıyor, bizi seviyor, bize güveniyor. İşte her yerde şahit olduğumuz bu sevgi, görüyoruz ki kritik eşiği aşıp oya dönüşecek ve bu seçimde partimiz ciddi bir başarıya imza atacak'' diye konuştu.

ŞAŞIRANLARA ŞAŞIYORUM

Son olarak ABD'de üç Müslüma gencin öldürülmesi olayına da değinen Gürlü, ''Şahsen ben 3 Müslümanın katledilmesinin basit bir park sorunundan kaynaklandığını tahmin etmiyorum. Ayrıca bu olaya dünyanın büyük bir kısmının suskun kalmasına ya da yeterli tepkiyi vermemesine şaşıranlara şaşırdığımı da belirtmek istiyorum. Düşünce dünyamızın sınırlarını iyi belirlemeliyiz. Bu olayda bize bir kez daha göstermiş olmalı ki bizim bizden başka dostumuz yok. İslam Birliği derhal kurulmalıdır. Çünkü İslam Birliği kurulduğunda sadece Müslümanlar değil yeryüzünün her neresinde zulme uğrayan varsa o da kurtulacak. İslam Birliği zulme karşı olacak'' diyerek sözlerini tamamladı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir