Uğur Mumcu için Üsküdar'da anma etkinliği düzenlendi

CHP Üsküdar İlçe Örgütü, 22 yıl önce düzenlenen bir suikastle öldürülen araştırmacı, gazeteci ve yazar Uğur Mumcu'yu ölümünün yıl dönümünde meşaleli yürüyüşle andı.

Uğur Mumcu için Üsküdar'da anma etkinliği düzenlendi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

CHP Üsküdar İlçe Örgütü tarafından öldürülüşünün 22. yılında araştırmacı, gazeteci ve yazar Uğur Mumcu'yu Üsküdar'da andı. Etkilik ilçe binasının önünden başladı. Düzenlenen anma yürüyüşüne çok sayıda vatandaş da eşlik etti. Toplanan kalabalık grup Üsküdar İskele Meydanı'na kadar sloganlar eşliğinde yürüdü.

CHP Üsküdar İlçe Örgütü, 22 yıl önce düzenlenen bir suikastle öldürülen araştırmacı, gazeteci ve yazar Uğur Mumcu'yu ölümünün yıl dönümünde meşaleli yürüyüşle andı.

Yürüyüşe CHP İstanbul Bölge Milletvekili Mahmut Tanal ve Celal Dinçer, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve ilçe örgütü ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Uğur Mumcu için Üsküdar'da anma etkinliği düzenlendi

Üsküdar İskele Meydanı'nda bir basın açıklaması yapan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan, ''Uğur Mumcu, Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi araştırmacı gazetecilerinden Atatürkçü, cumhuriyetçi, Türkiye'nin aydınlık yüzü, toplumu bilgilendirici, önceden uyaran, çağdaş, yurtsever, laik, anti-emperyalist, bağımsız Türkiye'den yana, özgürlükçü, insan hakları savunucusu, yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıdır'' dedi.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan, Üsküdar İskele Meydanı'nda basın açıklaması yaptı.

İlçe Başkanı Erdoğan Altan'ın yaptığı basın açıklamasının ardından CHP Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Memduh Dursun ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Selin Sevim, Uğur Mumcu'nun sesleniş şiirini okudu.

CHP Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Memduh Dursun ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Selin Sevim, Uğur Mumcu'nun sesleniş şiiri okundu.

Etkinlik yapılan basın açıklaması ve Uğur Mumcu'nun şiirlerinin okunmasının ardından sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir