Alev Coşkun, Üsküdar'da düzenlenen panelde konuştu

Eski bakan ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Alev Coşkun, CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı'nda Araştırmacı, Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu suikastinin 22. yılında çerçevesinde düzenlenen panelde o günün şartlarıyla bugünün şartlarına açıklık getirdi.

Alev Coşkun, Üsküdar'da düzenlenen panelde konuştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

CHP Üsküdar ilçe Başkanlığı binasında 22 Ocak 2015 Perşembe akşamı düzenlenen panele eski bakan ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Alev Coşkun konuşmacı olarak katıldı. Program İstanbul'un yoğun trafiğinden kaynaklı nedenlerle belirtilen saatten biraz geç başladı.

Alev Coşkun, Üsküdar'da düzenlenen panele konuştu

Alev Coşkun'u dinlemek üzere çok sayıda vatandaşın hazır bulunduğu panele trafik nedeniyle geciktiğini belirten Coşkun, katılım gösteren herkesten özür dileyerek panele başladı. Coşkun'u dinlemeye gelenler arasında CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan, Av. İrfan Karacan, CHP belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş ile örgüt üyeleri vardı.

Alev Coşkun, Üsküdar'da düzenlenen panele konuştu

Alev Coşkun, Uğur Mumcu'nun söyledikleri ve yaşadıklarıyla bugüne ışık tuttuğunu, bundan 25 yıl önce öngörüleriyle bugünkü koşulları ortaya koyduğunu belirtti.

Uğur Mumcu'nun yazılarında ve kitaplarında belirttiği Emperyalist güçlerin Ortadoğu ve Türkiye üzerinde emellerinin hiç değişmediğini, bugün de devam ettiğini, Emperyalistlerin iç çatışmaları beslediğini, bunun da Ortadoğudaki enerji kaynaklarına hakim olma arzusundan kaynaklandığını vurguladı.

Alev Coşkun, Üsküdar'da düzenlenen panele konuştu

Coşkun konuşmasında Uğur Mumcu ile ilgili birçok anekdot verdi. Coşkun, panelin sonunda ise soru ve cevap kısmı düzenleyerek etkinliği bitirdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir