Giritoğlu Kendi Mekanındaydı

MHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı İbrahim Giritoğlu seçim çalışmalarına kendi mahalleside olan Sultantepe'de devam etti.

Giritoğlu Kendi Mekanındaydı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
MHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı doğup büyüdüğü Sultantepe mahallesi sakinleri ile Sultantepe Spor kulübü lokalinde buluştu.
 
Mahalle sakinleri kendi içlerinden bir adaya ev sahipliği yapmanın mutluluğu içerisindeydi. Heyecanla Üsküdar Belediye başkan Adayı İbrahim Giritlioğlu’nu bekleyen mahalli sakinleri, Giritoğlu'nun gelmesiyle birlikte heyecan doruğa çıktı ve şarmaş dolaş kucaklaştılar.

MHP Üsküdar İlçe Başkanı Ali Şanalmış’ın kısa bir konuşması ile başlayan sohbet ortamında gelenekler bozularak MHP Belediye Başkan Adayı tanıtımı yapılmadı. Israrla Adayı ağırlayan vatandaşlar ''O bizden biri, içimizden biri... tanıtım yabancılar için yapılır'' diye tanıtım yapılmasına karşı çıktılar. MHP İlçe Başkanı Ali Şanalmış'da  mikrofonu ''Başkanım buyur'' diyerek Üsküdar  Belediye Başkan Adayı İbrahim GİRİTLİOĞLU’na bıraktı.

MHP İlçe yönetimi ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte salona gelen GİRİTLİOĞLU’nu mahalle komşuları büyük bir sükunet içinde dinlerken, salonda sigara dahi içilmemesi dikkat çekti.

GİRİRTLİOĞLU projelerini toplam 13 başlık altında topladığını belirterek;
 
Üskart, Eğitim, Deprem, Kent Merkezinin Projelendirilimesi, Muhtarlıklar, Spor Kompleksleri, Sosyal  Merkezler, Kadın, Sağlık, İstihdam, Çamlıca Tepesi, Validebağ korusu, Sultantepe korusu şeklinde sıraladıktan sonra kısa kısa açıklamalarda bulundu.

Katılımcı mahalle sakinleri ile GİRİTLİOĞLU’nun karşılıklı sohbete geçişinden sonra Mahalleyi ziyaret eden hiçbir adayın projelerini anlatmadıklarını, slogan ürettiklerini belirterek diğer adaylardan yakındılar.
 
Bunun üzerine GİRİTLİOĞLU ''Belediye Başkan Adayı olan herkesin ne yapacağını millete anlatmak zorunluluğu vardır. Ben bu güne kadar 20 bine yakın vatandaşla el sıkıştım, ayak üstüde olsa mutlaka onların düşünebileceği kadarıylada olsa akıllarında kalabilecek şekilde projelerimizden bahsederek onları ciddiye aldığımı belirtiyorum. Seçmenini ciddiye almayan hiçbir adayın oy isteme hakkıda yoktur'' şeklinde konuştu.
 
GİRİTLİOĞLU’nun bir başka toplantıya gitmesi gerektiği için vedalaşarak salondan ayrıldı. GİRİTLİOĞLU’nun salondan ayrılmasından sonra mahalle sakinleri komşuları olan adaylarının projelerini değerlendirmeye devam ettiler.
 
 
Kaynak: Erhan ÖZTUNÇ-Yeniçağ

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir