AK Parti Üsküdar yeni ilçe yönetimi medya ile tanıştı

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın yeni yönetimi, ulusal ve yerel medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Üsküdar yeni ilçe yönetimi medya ile tanıştı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Fethi Paşa Korusu'ndaki Dilruba Restoran'da gerçekleşen kahvaltıya 40'a yakın medya mensubu katıldı. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, kendini ve yönetimini tanıtarak başladığı konuşmasında 7 Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçimlere yönelik yaptıkları hazırlıkları anlattı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın 8 Kasım 2014'te gerçekleşen 5. Olağan kongresiyle göreve geldiklerini hatırlatan Hızır, ''Bizler göreve hep birlikte, birlik olmak yolunda güzel şeyler yapmak için geldik. Makrodan mikroya teşkilatımızın bütün kılcal damarları ile tek bir damarın dahi tıkanmasına müsaade etmeden, azimli ve kararlı bir şekilde yolumuzda, tırmanarak, basamakları aşarak ilerleyeceğiz. Önümüzdeki hem Yeni Türkiye hem de 2023 Hedefimiz için açılacak büyük kapının kilidi mesabesinde olan Haziran Genel Seçimleri ile şimdiden çalışmalarımıza başlamış durumdayız. Önceliğimiz, Üsküdarımızda AK Partimize yakışacak bir oy oranını yakalamaktır'' dedi.

Türkiye'nin sivil bir anayasasının olması gerektiğini vurgulayan Hızır, ''Özellikle Üsküdarımız için hizmet çıtasını her hamlemizle daha da yükseltmek için ben ve arkadaşlarım gece gündüz demeden, dur durak bilmeden sırtımızdaki terin son damlasına kadar akıtıyor, akıtmaya devam edecek ve bu kutlu sancağın ilelebet dalgalanması için var gücümüzle çalışacağız'' diye konuştu.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın yeni yönetimi, ulusal ve yerel medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

HALİT HIZIR, ''HEDEFİMİZ YÜZDE 52'NİN ÜZERİNE ÇIKMAK''

Medya mensuplarının sorularını da cevaplayan Hızır, ''7 Haziran'daki oy beklentiniz nedir?'' şeklindeki soruyu şöyle cevapladı: ''Biliyorsunuz Üsküdar, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ikametgâhının olduğu bir ilçe. Bu nedenle rakiplerimizin Üsküdar'a özel bir ağırlık verdiğinin farkındayız. AK Parti'nin şimdiye kadar girdiği tüm seçimlerde Üsküdar'da Türkiye ortalamasına denk bir sonuç elde ettik. 7 Haziran'da AK Partimizin Türkiye genelinde yüzde 52 oy oranını yakalayacağına ve hatta geçeceğine inancımız tam. Üsküdar'da da aynısı olacaktır.''

''AK PARTİ ÜSKÜDAR'DA OYUNU VE ÜYE SAYISINI ARTTIRDI''

Halit Hızır, ''Gezi sürecinden hemen sonra Eylül 2013'de yapılan AK Parti Üsküdar Danışma meclisi toplantısında Üsküdar ilçesinin üye sayısının 94 bin olduğu ifade edilmişti. Gerek gezi gerekse 17 Aralık süreçleri ve son olarak yapılan yerel seçimlerden sonra AK Parti'nin Üsküdar'daki üye sayısında artma yada eksilme oldu mu?'' şeklindeki soruya ise, ''Partimiz Üsküdar özelinde paralel yapının oldukça kuvvetli olduğu bir ilçe olmasına rağmen halkın teveccühüne daha çok şahit olmuştur ve o günden bugüne kadar üye sayımız yaklaşık 12 bin üye daha artarak 106 bin üye sayısına ulaşmıştır. Ayrıca kongre sürecinde olduğumuz için bu süreçte üye kaydı yapamıyoruz. Verdiğimiz rakamların üzerinde bir halk teveccühü partimize devam etmektedir. AK Parti bu süreçlerden güçlenerek çıkmıştır.''

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, kendini ve yönetimini tanıtarak başladığı konuşmasında 7 Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçimlere yönelik yaptıkları hazırlıkları anlattı.

Basın toplantısı karşılıklı olarak soru ve cevapların ardından çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın yeni yürütmesi Halit Hızır başkanlığında aşağıdaki gibi oluşturuldu.

Siyasi ve Hukuki İşler:Aydın Altıntaş
Teşkilatlanma:Yusuf Yaman
Seçim İşleri:Sezer Bilge
Tanıtım Medya:Murat Dağıtmaç
Dış İlişkiler:Mustafa Akif Ekşi
Sosyal İşler:Medet Kara
Yerel Yönetimler:Erdem İnal
Ekonomi İşleri:Hakan Çelik
Halkla İlişkiler:Neslihan Aydın
Mali ve İdari İşler:Dündar Ziya Gültekin
Ar-Ge:Arzugül Çemberci
İlçe Sekreterliği:Mücahit Kibar


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir