Mustafa Kara yorulmak bilmiyor

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor.

Mustafa Kara yorulmak bilmiyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara, aday adaylığı başvurusu yaptığı günden itibaren seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Neredeyse her gününü ve dakikasını dolu dolu ve seçmenleriyle bir arada geçiren Mustafa kara, bu tenposunu 29 mart sabahına kadar devam ettirecek gibi görünüyor. İşte Mustafa Kara'nın aday adaylığı başvurusu ile başlayan ve bugüne kadar süren seçim maratonu kapsamında yaptığı ve bizim ulaşabildiğimiz çalışmaları;
 
* 3 Aralık Çarşamba günü Mustafa Kara Üsküdar Belediye başkanlığ için AK Partiden aday Adaylığı başvurusunu yaptı...
 
 * 15 Aralık Pazartesi Mustafa Kara Marmara FM’de canlı yayın konuğu oldu. Programda Üsküdarda uygulanacak projeleriyle ilgili bilgi verdi.
 
* 19 Aralık Cuma günü AK Parti Siyaset okulundan Mustafa Kara’ya Siyaset Akademisi Sertifikası verildi.
 
* 19 Aralık Cuma günü STK'lara Mustafa Kara’dan destek...Sosyal Sorumluluk Projeleri bağlamında çeşitli mesleki, eğitim, kültür ve sosyal yardım alanındaki Sivil Toplum Kuruluşları’nda kurucu ve yönetici olarak görev alan Mustafa Kara, seçildiği takdirde bu kuruluşlara destek sözü verdi.
 
* 4 Ocak 2009 Pazar günü gerçekleştirilen temayül yoklamasında ilçe teşkilatında görevli yaklaşık 380 kişi oy kullandı. Kullanılan oyların tamamına yakınında Mustafa Kara’ya destek çıkması, İlçe Teşkilatı tarafından Ak Parti’nin Üsküdar Belediye Başkan Adaylığı için Mustafa Kara ismini benimsediğini gösteriyor.
 
* 9 Ocak Cuma... Temayül Yoklamasında İstanbul birincisinin Üsküdar'dan çıktığı açıklandı. 318 teşkilat mensubunun 277’sinin oyunu alan Mustafa Kara yüzde 87’lik bir oranla İstanbul genelinde en yüksek oyu topladı.
 
* 13 Ocak Salı günü Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından kaynaşma amacıyla düzenlenen sabah kahvaltısı çok sayıda davetli ve basın mensubunun katılımıyla Nakkaştepe Bridge Restaurant’da yapıldı.
 
* 24 Ocak Cumartesi günü Mustafa Kara Lalegül FM’de, Filistin’e destek amacıyla düzenlenen radyo programına katıldı. Program Deniz feneri derneğinin katkısıyla Bağlarbaşı Kültür merkezindeki kermes esnasında canlı olarak yayınlandı
 
* 25 Ocak Pazartesi günü Mustafa Kara, Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından Adylığının açıklanması için Ankara'ya Uğurlandı.
 
* 26 Ocak Salı günü AK Parti genel merkezinde, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Kara ismini açıkladı.
 
* 26 Ocak Salı günü Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara kamuoyuna tanıtıldı.
 
* 27 Ocak Çarşamba günü Kadir Topbaş’dan Mustafa Kara’ya destek geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara ile birlikte 27 Ocak Salı günü Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Niyazi Sayın Kültür ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.
 
* 29 Ocak Cuma günü Mustafa Kara, kampanya çalışmalarına Validebağ’da devam etti.
 
* 2 Şubat Pazartesi günü Mustafa Kara, seçim kampanyası çalışmalarına Çengelköy merkezde devam etti. Bölgedeki dernek başkanlarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. 
 
* 3 Şubat Salı günü AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı, İl ve Belediye Meclisi aday adaylarını düzenlenen bir toplantı ile kamuoyuna açıkladı.
 
* 5 Şubat Perşembe günü Mustafa Kara, seçim çalışmaları dahilinde Üsküdar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Üsküdar Sağlık Grup Başkanlığı’nı ziyaret etti.
 
* 9 Şubat Pazartesi günü Mustafa Kara İBS ve Şefkat Yolu Derneği’ni ziyaret etti.
 
* 9 Şubat Pazartesi günü Mustafa Kara, Ülke TV’de canlı olarak yayınlanan “Yerel Gündem” adlı programa konuk oldu.
 
* 11 Şubat Çarşamba günü Mustafa Kara Sivil Toplum Örgütleri’ne Görkemli bir Davet verdi.
 
* 11 Şubat Çarşamba günü Mustafa Kara, Selami Ali Mahallesinde bulunan Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
 
* 13 Şubat Cuma günü Mustafa Kara, Fox TV ve Hilal TV’ye konuk oldu
 
* 14 Şubat Cumartesi günü Mustafa Kara, “Sevgililer Günü” çerçevesinde Kısıklı, Altunizade ve Çengelköy’de çeşitli etkinliklere katıldı.
 
* 15 Şubat Pazar gecesi Ak Parti Üsküdar ilçe teşkilatı tarafından Nakkaştepe Bridge Restaurant’ta düzenlenen “Sevgi Gecesi”  katıldı. 
 
* 18 Şubat Çarşamba günü Ak Parti Üsküdar ilçe teşkilatı 9 İl Genel Meclis Üyesi adayı ile 45 İlçe Belediye Meclis üyesi adayının yer aldığı listeyi teşkilat merkezinde askıya çıkardı.
 
* 20 Şubat Cuma günü Valide-i Atik Cami ve külliyesini ziyaret etti.
 
* 21 Şubat Cumartesi günü Acıbadem’deki İrtibat Bürosunun açılışını yaptı.
 
* 22 Şubat Pazar günü Mustafa kara Çamlıca Spor Kulübü’nü ziyaret ederek yetkililerden sorunlarını dinledi.
 
* 22 Şubat Pazar günü Mustafa Kara, Sağlık Bakanlığı Üsküdar Merkez 2 Nolu Sağlık Ocağı’nı ziyaret ederek, Sağlık bakanlığı tarafından düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası’na destek verdi.
 
* 22 Şubat Pazar günü Siyaset Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen “Yerel Siyaset Soruşturması-2” paneline katıldı. 
 
* 23 Şubat Pazartesi günü Mustafa Kara medya temsilcileri ile bir araya geldi.
 
* 24 Şubat Salı günü Mustafa Kara Partisinin Kuzguncuk ve İcadiye Mahallesindeki seçim irtibat bürolarının açılışını yaptı.
 
* 25 Şubat Çarşamba akşamı Üsküdar’daki amatör spor kulüplerinin yönetim kadrolarının verdiği yemeğe katıldı. Yemeğe Mustafa Kara ile birlikte Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, Üsküdar Kaymakamı İzzettin Küçük ve 20 amatör spor kulübünün başkan ya da temsilcileri katıldı.
 
* 25 Şubat Çarşamba günü Mustafa Üsküdar Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Mustafa Kara, hastane personeli ile tedavi amacıyla hastaneye gelen hastalar ile hasta yakınlarının dilek ve şikayetlerini dinlerken, hastanenin sorunları hakkında da bilgi aldı.
 
* 26 Şubat Perşembe günü Yeni Şafak Gazetesini ziyaret etti.
 
* 27 Şubat Perşembe günü Ülke TV’de yayınlanan Sporman programına konuk oldu. Mustafa Kara, program süresince Belediye Başkanı olması durumunda Üsküdar’da gerçekleştireceği spor projeleri ile ilgili önemli bilgiler verdi.
 
* 27 Şubat Cuma günü Özel Çamlıca Kalem İlköğretim Okulunu ziyaret ederek “Seçmen Bilinci Oluşturma ve Demokrasi Eğitimi Projesi Uygulaması” çalışması kapsamında öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
 
* 28 Şubat Cumartesi günü Mustafa Kara Mavi Karadeniz televizyonuna konuk oldu. Mustafa Kara, Belediye Başkanı olması durumunda Üsküdar’da gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi verdi.
 
* 28 Şubat Cumartesi günü Mustafa Kara Üniversiteli öğrencilerle biraraya geldi. AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları tarafından Üniversiteli öğrenciler için organize edilen ve Üsküdar Fethi Paşa Korusu’ndaki Dilruba Restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı toplantıya katıldı.
 
* 01 Mart Pazar günü İcadiye’deki Üsküdar Ermeni Surp Harç Kilisesini ziyaret ederek Ermeni vatandaşların “Medz Bahk – Büyük Oruç”unu kutladı.
 
* 02 Mart Pazartesi günü Mustafa Kara Karadeniz televizyonuna ve Radyo Karadeniz’e  konuk oldu. Mustafa Kara, Belediye Başkanı olması durumunda Üsküdar’da gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi verdi.
 
* 02 Mart Pazartesi günü Mustafa Kara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Anadolu Yakası 1. Bölge Müdür Yardımcılığı’nı ziyaret etti.
  
* 03 Mart Çarşamba günü Yerel Seçim Gündemli Danışma Meclisi toplantısı katıldı. Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Yerel Seçim Gündemli Danışma Meclisi toplantısı Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde salonu 750 partilinin katılımıyla gerçekleşti.

* 05 Mart Perşembe günü TV8 ve Kanal T’ye konuk oldu. Mustafa Kara, her iki programda da Üsküdar’da gerçekleştireceği projeleri görsel olarak sunarken ve siyasi kimliği ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.

* 06 Mart Cuma günü Yeminli Mali Müşavirler ve seçkin iş adamları ile bir araya geldi.

 
Üsküdar34 Haber Merkezi

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir