Desteğinizi Esirgemeyin

Demokrat Parti (DP) Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hasan Azkıran Üsküdar'da yaşayan Kastamonu'lu hemşehrilerinin desteğini bekliyor.

Desteğinizi Esirgemeyin
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Demokrat Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hasan Azkıran'ın sitemize göndermiş olduğu mesajı sizlerle paylaşmak ve bu vesile ilede kendisini sizlere tanıtmak istiyoruz. 1940 Kastamonu doğumlu olan ve 1952 yılından beri Üsküdarda ikamet eden Azkıran özellikle Üsküdar'da yaşayan Kastamonuluların ve Üsküdarlıların desteğini istiyor. Hayatının büyük bçlümünü Belediyecilikle geçiren ve daha öncede Üsküdar belediyesinde çeşitli görevler yapan Hasan Azkıran ''belediyecilik benim işim Üsküdara talibim'' diyor.
 
Çok değerli hemşerilerim,
 
DP Üsküdar Belediye Başkan adayı olmamın nedeni, illede Belediye Başkanı olmam demek değildir. Ancak KASTAMONU'LU olup da "Ben de varım" diyen hemşerim çıkmamıştır. Çünkü benim Kastamonulu hemşerim diyor ki; "Bizim Kastamonu uşağı, birbirini desteklemez. Gider yaban elinden olan birine oyunu verir, daha sonra da o seçtiği kişinin karşısında el pençe durur, isteğini de yaptıramaz, boynu bükük geri dönüp gelir" diyor...
 
İşte ben de düşündüm ve taşındım, en azından bağımsız olarak girip, bir değerli bürokrat hemşerimin dediği gibi, ''tek oy da alsam en azından medeni cesaretimi kullanmış olurum'' diye düşündüm, fakat ben bunu düşünürken karşıma Demokrat Parti (DP) çıktı. Kazanamayacağımı bilsemde; medeni cesaretimi kullanarak, KASTAMONU'LU hemşerilerime gelecek seçimlerde bir yol açılmasını sağlamak istedim. Benim Belediye Başkanı olmam söz konusu değil ancak, şimdiye kadar birilerinin karşısında boynu bükük yaşamaktan kurtulmanın zamanı işte bu gün...hadi gelin hemşerilerim, birlik olalım... Her hemşerim diğer illerden gelen Üsküdarlı seçmenlerden ikişer oy getirip, oy kullandırarak, Üsküdar Belediyesini birilerinin elinden mutlaka alalım ve birbirimizle tek yumruk olalım...
 
Eğer seçilirsem, işsiz olan hemşerilerime iş kapıları arkasına kadar açık olacak ve işsiz hemşerim kalmayacaktır. Pek tabii ki bu sözüm diğer illerin işsizleri icin de geçerlidir. Bende din-dil-ırk-mezhep-yöre ve insan ayrımı katiyen yoktur.
 
Birlikten kuvvet doğar arkadaşlar. Desteklerinizi esirgemeyin.

Bu arada bir noktayı daha hatırlatayım. 1 Mart 2009 günü akşamı saat 18.00 de TEMPO TV'nin proğram yapımcısı YAŞAR REİS'in yemekli toplantısında Protokol'düm. Orada bir çok dostlarımla tanıştım. Bunların içinde Kastamonulu yoktu..hepsi Giresunlu dostlardı. Beni takdim ettiklerinde, Üsküdar da oturan ve çeşitli partilere mensup olan kişilerin hepsi beni kucaklamak suretiyle, oylarıyla destek vereceklerini ifade ettiler...Şunu demek istiyorum ki, bizler birbirimizi daha çok kucaklayalım ve bu fırsatı kaçırmayalım.
 
Saygı ve sevgilerimi sunuyor, sizleri Allaha emanet ediyorum. Hoşçakalın. 29 Martta Sandıktan sağlıklı çıkmak ümidiyle...
 
Hasan Azkıran Kimdir?
 
11/04/1940 KASTAMONU DOĞUMLUYUM. 1952 YILINDA AİLECE İSTANBUL'A GÖÇ EDEREK, ÜSKÜDAR'A YERLEŞTİK.
 
1952 YILINDAN BU YANA ÜSKÜDAR'DA İKAMET ETMEKTEYİM.
 
1957 YILINDA İSTANBUL BELEDİYESİ'NİN AÇTIĞI MEMURİYET İMTİHANINI KAZANARAK, FATİH BELEDİYESİ'NDE YAZI İŞLERİ MEMURU OLARAK GÖREVE BAŞLADIM VE 9 AYLIK HİZMET İÇİ TEKAMÜL KURSU GÖRDÜM.
 
1958 YILINDA AYNI ŞUBEYE MUAMELAT ŞEFİ OLARAK ATANDIM.
 
1960 YILINDA BULUNDUĞUM ŞUBEDE MÜDÜR YARDIMCILIĞINA GETİRİLDİM.
 
1961 YILINDA ALINDIĞIM ASKERLİKTEN, 1963 YILINDA TERHİS OLDUM.
 
1963 YILI MART AYINDA ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NİN KURUCULARI ARASINDA YER ALDIM. AYRICA GÜNGÖREN BELEDİYESİ'NİN KURUCULUĞUNU YAPTIM.
 
1966 YILINDA İSTANBUL BELEDİYESİ'NE TRANSFER OLDUM.
 
1967 YILINDA ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NE TAHAKKUK ŞEFİ OLARAK ATANDIM.
 
1972 YILINDA ÜSKÜDAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞKATİP OLDUM.
 
1978 YILINDA AYNI KADRO İLE BEYOĞLU BELEDİYE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDIM.
 
1980 YILINDA EMİNÖNÜ BELEDİYESİ'NİN YENİDEN İHYASI İÇİN ÖZEL OLARAK GÖREVLENDİRİLDİM.
 
1982 YILI MAYIS AYINDA YAZI İŞLERİ VE KARARLAR MÜDÜRÜ OLARAK KADIKÖY BELEDİYESİ'NE TAYİN EDİLDİM.
 
20 TEMMUZ 1983 YILINDA EMEKLİ OLDUM. MEMURİYETİM SIRASINDA İKİ ÖNEMLİ İHTİLAL GEÇİRDİM. VE HER İKİSİNDE DE TERFİ ETTİM. GÖREV YAPTIĞIM ALANLARDA KENDİ KENDİMİ YETİŞTİRDİM. VE HER DALDA DA BAŞARILI OLDUM. BU BAŞARILARIMDAN DOLAYI DA HER DÖNEMİN YEREL YÖNETİCİLERİNİN TAKDİRLERİNE MAZHAR OLDUM. EMEKLİ OLDUKTAN SONRA KISA BİR SÜRE KADIKÖY'DE BİR HOLDİNG DE GENEL MÜDÜR OLARAK GÖREV YAPTIM.
 
1994 YILINDA KURUCULUĞUNU YAPTIĞIM TÜRKİYE ŞAİR OZAN VE YAZARLAR KÜLTÜR DERNEĞİ'NİN GENEL BAŞKANIYIM.ŞAİR VE GAZETECİ YAZARIM. 4 ŞİİR KİTABI VE 6 ANTOLOJİ'NİN YAZARI SAHİBİYİM. GÖNÜL EKSPRESİ VE ÜLKEMİZ İSİMLİ AYLIK SİYASİ GAZETENİN İMTİYAZ SAHİBİ VE BAŞ YAZARIYIM. FELSEFEMDE; DİN-DİL-IRK-MEZHEP-YÖRE VE İNSAN AYRIMI ASLA YOKTUR.
 
EVLİ VE 3 ÇOCUK BABASIYIM. 8 TORUN SAHİBİYİM.
 
Siyasi Kariyeri...
 
* 1957 YILINDA FATİH İLÇESİNDE DEMOKRAT PARTİ GENÇLİK KOLLARI'NDA BAŞLAYAN SİYASİ HAYATIM,DOĞRUYOL PARTİSİ'NDE ,(DP) ÜSKÜDAR İLÇEMİZDE BİR DÖNEM İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNDE BULUNDUM.

 * 1984 MAHALLİ SEÇİMLERİNE KATILARAK YENİ KURULAN ESATPAŞA MAHALLESİNE MUHTAR SEÇİLDİM.5 YIL SÜREN MUHTARLIĞIM DÖNEMİNDE ,MAHALLEME BÜYÜK ESERLER KAZANDIRDIM.

* 1989 YILINDA MAHALLİ SEÇİMLERDE BAĞIMSIZ OLARAK ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY  OLDUM.10580 GEÇERLİ OY ALDIM VE SEÇİMİ KAYBETTİM.

Projeleri... 
 
* EV HANIMALARI VE ÇOCUKLAR İÇİN ÇEŞİTLİ PROJELER

* YAŞLI VE EMEKLİLERİMİZ İÇİN ÇEŞİTLİ PROJELER

* SAĞLIK HİZMET PROJELERİ

* OTOPARK SORUNU PROJELERİ

* TAPU VE İMAR İŞLERİ PROJELERİ

* FEN İŞLERİ PROJELERİ

* HÜKÜMET BİNALARI PROJELERİ

* VERGİ VE GELİRLER PROJELERİ

* DERNEK VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PROJELERİ

* GENÇLERE YÖNELİK PROJELER

* PERSONEL İLE VATANDAŞ PROJELERİ

 
Üsküdar34 Haber Merkezi

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir