CHP Üsküdar İlçe kongreside iptal oldu

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun 16 Ekim'de yaptığı MYK toplantısında il ve ilçe örgütlerinin olağan ve olağanüstü kongre takvimine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

CHP Üsküdar İlçe kongreside iptal oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun 16 Ekim'de yaptığı MYK toplantısında il ve ilçe örgütlerinin olağan ve olağanüstü kongre takvimine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Gercek gündem internet sitesinte yer alan habere göre yaklaşık 3,5 saat süren toplantıda şu karar alındı:

''2015 yılında yapılacak genel seçimlerin Nisan ayının 26'sına alınması ihtimali göz önünde bulundurulmuştur. Bu bağlamda olağan ve olağanüstü kongrelerin yapılması, genel seçim çalışmalarıyla çakışacaktır. Bu yüzden kongre takviminin belirlenmesi için YSK'nın açıklayacağı seçim takviminin beklenmesi yönünde karar alınmıştır. Olağan ve olağanüstü kongre süreleri YSK takviminin açıklanmasının ardından belirlenecektir.''

KADIN VE GENÇLİK KOLLARI DA KONGRE YAPMAYACAK

Öte yandan, aynı toplantıda CHP Kadın ve Gençlik Kolları'nın kongre süreci de masaya yatırıldı. Kadın ve Gençlik Kolları'nın da kongre ve kurultay takviminin, ana kadame örgütler ile paralel bir şekilde yürümesi yönünde karar alındı. Bu, Kadın ve Gençlik Kolları'nın da kongreye gitmeyeceği anlamına geliyor.

ÜSKÜDAR KONGRESİDE İPTAL OLDU

CHP Üsküdar ilçe örgütü de Haziran ayında olağanüstü kongreye giderek başkanını seçmiş ve 4 ay sonra olağan genel kurul yapılacağı ifade edilmişti. Bu haberle birlikte CHP Üsküdar'da da kongre bir sonraki karara kadar ertelenmiş oldu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir