BBP Üsküdar Adayı

BBP Üsküdar Belediye Başkan Adayı olarak ilçe başkanı Abdullah Genç'in ismini açıkladı.

BBP Üsküdar Adayı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
BBP partisinin resmi internet sitesinden verilen bilgiye göre, BBP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Abdullah Genç...
 
Abdullah Genç Kimdir?
 
1966 Sivas merkez doğumludur. 1969’dan beri İstanbul’da ve 20 yıldır Üsküdar Çamlıca’da ikamet etmektedir.
 
İlk, orta ve liseyi İstanbul’da okumuş, İstanbul Yedikule mezunudur. Üniversiteyi Sivas Cumhuriyet üniversitesinden 1989 yılında Makine Mühendisi olarak mezun olmuştur.
 
1996 yılına kadar özel sektörde Mühendis olarak çalışmıştır. Bu firmadan bir tanesi Türkiye ve dünyanın birçok yerinde okul ve yurt binalarının proje ve tesisatlarını yapmaktadır. Bu vesile ile Türkiye’nin bir çok ilini dolaşma ve tanıma imkanını bulmuştur. Ayrıca yurt dışı iş kontrolleri yaparak iş tecrübelerini arttırmıştır.
 
1995 Yılında Bitlis-Tatvan’da vatani görevini kısa dönem olarak tamamlamış, askerlik sonrası bir süre daha özel sektörde devam etmiş, edindiği tecrübeler ışığında kendi işini yapmaya karar vermiştir. Isıtma-soğutma ve doğalgaz sektöründe uğraş veren ortağı olduğu şirkette halen yöneticilik yapmaktadır.
 
Üniversite yıllarından beri mensubu olduğu insanlık aleminin sorunlarına ve hissiyatına tercüman olmak, insanca yaşam, adalet, sevgi ve merhamet medeniyetinin inşası için sosyal ve siyasi çalışmalar içinde bulunmaya devam etmektedir. Mesleki sorumluluklarının gereği Makine Mühendisleri Odası, Mimar Mühendisler Grubu ve Teknik Elemanlar Derneği üyesidir.
 
Sivaslılar Vakfı başkan yardımcılığı ve BBP Üsküdar ilçe başkanlığı yapmıştır. Evli ve 3 çocuk babası olan GENÇ, ‘’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’’ düsturuyla yola çıktığını ve Üsküdarlının hadimliğine talip olduğunu arz eder.

İletişim
0532.283 17 92
0216. 521 03 24 – 521 03 35
[email protected]
BBP Üsküdar Tel : 0216 391 78 78

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir