Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Üsküdar'da buluştu

Anadolu Yakası AK Partili Belediye Başkan Yardımcıları Koordinasyon Toplantısı'na bu ay Üsküdar Belediyesi ev sahipliği yaptı.

Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Üsküdar'da buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi, belirli periyotlarla bir araya gelerek, yaptıkları çalışmaları ve projeleri değerlendiren Anadolu Yakası AK Partili Belediye Başkan Yardımcıları'nı ağırladı.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda yerel yönetimlerde karşılaşılan güçlükler ve 2015 yılı ile ilgili belediye çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan'ın genel sekreterliğini yaptığı koordinasyon toplantısı bu ay AK Parti İl Başkan Yardımcısı Selim Temurcu'nun başkanlığında gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan yaptı. Küçükkapdan, Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Koordinasyonu hakkında kısa bir bilgi vererek, yapılacak çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra sırası ile toplantıya katılan tüm belediye başkan yardımcıları kendilerini tanıttı.

Üsküdar Belediyesi Şemsipaşa Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen Koordinasyon Toplantısı'na, 10 yıllık belediye başkan yardımcılığının ardından bu dönem belediye başkanı olarak görev yapan Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve AK Parti Üsküdar ilçe yönetim kurulu üyesi İdris Sel de katıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, kısa bir selamlama konuşması yaptıktan sonra programdan ayrıldı. Sonrasında ise Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, başkan yardımcılığı dönemlerinde edindiği tecrübeleri, bu mesleğin kutsallığını zaman zaman esprili bir dille anlatarak tavsiyelerde bulundu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Anadolu Yakası AK Partili Belediye Başkan Yardımcıları Koordinasyon Toplantısı'na bu ay Üsküdar Belediyesi ev sahipliği yaptı.

BAŞKAN TÜRKMEN DENEYİMLERİNİ ANLATTI

Başkan yardımcılığının özellikle vatandaşla birebir görüşme imkânı sağladığı için en önemli hizmet makamlarından olduğuna dikkat çeken Başkan Türkmen ''Belediyelerde Başkan yardımcılığı görevi hem çok zor hem de günün sonunda kimseye yaranamadığınız bir makam. Ama bir o kadar da kutsal bir görev. Çünkü halkla, vatandaşla çok daha yakın temas edilebilen konumdasınız. Herkes başkana ulaşmaya çalışıyor ama ulaşmak çok zor. Görev dağılımına göre başkan yardımcılarına birebir ulaşmak daha kolay. Başkan yardımcılıkları da zaten başkanın üzerindeki fazla yükü almak için kurulan birimlerdir. Sonuçta amacımız; insana hizmet etmek. Allah hepimizin yardımcısı olsun.'' diye konuştu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir