Mahir Ünal, ''Üsküdar, Türkiye siyasetinin önemli bir yeri''

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen danışma meclisi toplantısı, teşkilat mensuplarının yoğun katılımıyla 26 Eylül Cuma akşamı Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Mahir Ünal, ''Üsküdar, Türkiye siyasetinin önemli bir yeri''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Programa İstanbul 1. Bölge Milletvekilleri İsmet Uçma, Osman Boyraz ve AK Parti Grup Başkan Vekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, ilçe kadın kolları başkanı Songül Kavalcıoğlu, ilçe gençlik kolları başkanı Mustafa Akif Ekşi, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediye başkan yardımcıları, Üsküdar Belediye meclis üyeleri, AK Parti Üsküdar ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Programın açılış konuşmasını Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş yaptı. Aktaş, teşkilatın birlik ve beraberliğine vurgu yaptığı konuşmasında, ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın BM kürsüsünde söylediği 'Dünya 5'ten büyüktür' sözünü hatırlatarak, teşkilatımızın bu şuurla çalışmalarına devam edeceğini'' ifade etti.

AK Parti Teşkilat Başkanı Halit Hızır ise yaklaşmakta olan önümüzdeki kongre sürecinden bahsederek, ''her kongrede olduğu gibi önümüzdeki kongrede de partimiz daha da güçlenerek yoluna devam edecektir. Kimse bu partiye nifak tohumları ekemeyecektir'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise Üsküdar Belediyesi olarak 5 aylık belediye faaliyetlerini özetle anlattı.

Daha sonra ise AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal salonu dolduran teşkilat mensuplarını coşturan bir konuşma yaptı. Ünal, AK Parti dava'sının basit ve kişisel bir dava olmadığını, bu millete hizmet davası olduğundan bahsederek, ''bu davaya olan inancımızdan dolayı millet her zaman arkamızda'' dedi. Üsküdar'ın Türkiye siyasetinde önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak, Türk siyasetine Başbakan ve Cumhurbaşkanı çıkarmanın yanı sıra, dünya mazlumları için umut ışığı olan bir dünya lideri çıkaran Üsküdar diyerek, Üsküdar'ın siyasi misyonunun ağırlığını gözler önüne serdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir