Mustafa Kara'dan amatörlere destek

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara, 25 Şubat Çarşamba akşamı Üsküdar'daki amatör spor kulüplerinin verdiği yemeğe katıldı.

Mustafa Kara'dan amatörlere destek
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Yemeğe Mustafa Kara ile birlikte Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, Üsküdar Kaymakamı İzzettin Küçük ve 20 amatör spor kulübünün başkan ya da temsilcileri katıldı.

 

Yemekte bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, görev yaptığı süreç içerisinde görüşü ya da hizmet ettiği parti ne olursa olsun herkese aynı derecede yakın hareket ettiklerini ifade ederek yeni dönemde görevi kendisinden devralacağına inandığı Mustafa Kara’nın da aynı politikayı izleyeceğinden emin olduğunu söyledi.

 

Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır’dan sonra söz isteyen Mustafa Kara ise yaptığı konuşmada, kendisinin başkan ile birlikte Belediye Meclisi bünyesinde 5 yıldır görev yaptığını, bu süreç içerisinde Mehmet Çakır’ın çalışmalarını yakından izleme fırsatı bulduğunu, kendisinin erdemli duruşundan feyz alarak çalışmalarını yürüteceğini söyledi. Mevcut ortamda Üsküdar’daki tüm amatör spor kulüplerinin Mehmet Çakır’ı bir simge olarak gördüğünü, onun hem Üsküdar hem de Türk sporuna kazandırdıklarını örnek alarak yeni çalışmalar yapacağını ifade etti. Mustafa Kara ayrıca, kendi görev teslim dönemi geldiğinde Mehmet Çakır’ın amatör spor kulüplerinin temsilcilerinden gördüğü saygı ve sevgiyi aynı şekilde görebilmek adına büyük çaba sarf edeceğini belirtti. Mehmet Çakır’ın sportif çalışmalara verdiği destek ile çıtayı çok yukarılara taşıdığını, kendisinin de bu çıtayı yükseltmek adına çok çalışması gerektiğini bildiğini söyleyen Mustafa Kara, bu amaçla ilk projelerinin Çavuşdere Spor Kompleksi’ni tamamlamak olduğunu belirtti. Mustafa Kara, Çavuşdere Spor Kompleksine karşıdan bakıldığında sağ tarafında katlı otoparkı, ortada yüzme havuzlu kubbeli salonu ve en solunda da çok amaçlı salon ve kültür merkezini barındıracak projeyi bu dönem içerisinde Türk sporuna ve Üsküdarlılara kazandırmayı taahhüt ettiklerinin müjdesini verdi.

 

Yemekte konuşma yapan kulüp temsilcileri ise Üsküdar bölgesinde ikisi profesyonel olmak üzer 23 federe kulüp bulunduğunu, bu kulüplerin belediyenin desteğine ihtiyaçları olduğunu, eğitim ve spor olgusunu bir araya getirmenin ve bu ortamda yürütmenin zorluklarını anlattılar. Amatör kulüplerle uğraşan her yöneticinin toplumda bir sübap görevi üstlendiklerini söyleyen kulüp temsilcileri, bu yöneticilerin her türlü sportif projeye destek sağlamasının da önemine değindiler. Amatör spor kulüplerinin temsilcileri geçmiş dönemlerle kıyaslandığında bu dönem olduğu kadar hiçbir dönemde kendilerine destek sağlanmadığını, bu nedenle de Mehmet Çakır’a minnet duyduklarının altını çizerek aynı desteği yeni dönemde başkan olması durumunda Mustafa Kara’dan da beklediklerini söylediler.

 

Konuşmaların ardından amatör spor kulüp yöneticileri ile Mustafa Kara, 10 Mart’ta Nagehan Restaurant’ta yeniden bir araya gelmek ve sorunları ayrıntılarıyla görüşmek konusunda sözleştiler.

 

 

Kaynak: Haberbu - Adem Özdoğan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir