AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş'dan Teşekkür Mesajı

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısıyla Teşekkür mesajı yayınladı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş'dan Teşekkür Mesajı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Sinan Aktaş mesajında şu sözlere yer verdi;

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısıyla Teşekkür mesajı yayınladı.

Değerli dava arkadaşlarım;

Milli iradenin ve ümmet bilincinin yükselişe geçtiği her dönemde bazen dış mihraklar bazen de onların içerideki uzantıları tarafından önü kesilen aziz milletimiz, kendi içinden inandığı yolda dimdik yürüyen Recep Tayyip ERDOĞAN'ı çıkarmıştır.

Cennet mekan Abdulhamid Han'ın tahtan indirilmesiyle başlayan ve bu toprağın insanını hor gören, öteleyen, inancına prangalar vurmaya çalışan köhne dimağlarla devam eden mücadelemizde, dünya liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN'ın önderliğinde son 13 yılda AK Parti çatısı altında 8 seçimden zaferle çıktık. Bu zaferler bir milletin yeniden şahlanışının ayak sesleridir.

Milletimizin işareti ve millete olan güvenimiz ile 9. Seçimimizi de 10 Ağustos 2014'de mazlumların umudu, sessiz yığınların sesi, ümmetin ümidi, dünya liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN'ı 150 yıl önce milletimizin elinden alınan hür iradesinin temsili Cumhurbaşkanlığı makamına seçtik.

Bu süreçte yağmur çamur demeden, ramazanda iftar sofralarından sahur vakitlerine kadar, bayramını 10 Ağustos'a saklayan bir şuurla, liderini dünya lideri yapmaya çalışan bir şiarla, gece gündüz çalışan değerli teşkilat mensubu kardeşlerime,

Sandıktaki her bir oyu dava emaneti kabul eden, sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar milletimizin emanetine sahip çıkan, bu uğurda her türlü fedakârlığı gösteren kıymetli sandık başkanlarıma, müşahitlerime,

Zor süreçlerden geçerken maddi manevi desteğini esirgemeyen, bu milleti makus tarihe mahkum etmeye çalışan dış mihraklara karşı, gövde gösterimiz olan mitingler bir yana dursun en kritik dönemlerde millet sevdalısı Uzun Adamı yalnız bırakmamak için gece yarılarında havaalanlarını dolduran, davasına sahip çıkmak için Türkiye'nin en ücra köşelerinden kilometrelerce yolu aşarak gelen üyelerimize, seçmenlerimize,

Dualarıyla gücümüze güç katan, Somali'den Myanmar'a, Filistin'den Bosna'ya, Kosova'dan Doğu Türkistan'a kadar dünyanın her yerindeki Müslüman kardeşlerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

10 Ağustos'ta aziz milletimizin teveccühüyle, millete hizmetten milleti temsile çıkan Recep Tayyip ERDOĞAN'a bu kutlu görevde başarılar diliyorum. Teşkilatımız dün olduğu gibi bugün de her şartta ve koşulda bu milleti yüceltme yolunda arkanızda olacaktır.

Sinan AKTAŞ
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir