İstanbul'a yağmur yağdı, Üsküdar yine denize karıştı

İstanbul'da etkili olmaya devam eden sağanak yağmur nedeniyle Üsküdar Meydanı sular altında kaldı.

İstanbul'a yağmur yağdı, Üsküdar yine denize karıştı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Yağmurda Üsküdar böyle oluyor, vatandaşlar çile çekiyor. Geçtiğimiz günlerde de yine şiddetli bir yağış olmuş ve Üsküdar'da su denizle aynı seviyeye ulaşmıştı. Peki Üsküdar'da neler oluyor, her yağmur yağdığında Üsküdarlılar neden bunu yaşıyor?

İstanbul'da etkili olmaya devam eden sağanak yağmur nedeniyle Üsküdar Meydanı sular altında kaldı.

Meydanda önceki yağmurlarda görmeye alışık olduğumuz su baskını görüntüleri tekrarlandı. Yağmur nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadılar. Yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşlar su içinde düşme tehlikesi atlattı. Meydandan denize akan sel suyu adeta şelale oluşturdu.

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış Üsküdar'da sahil yolunu taşırınca deniz ile karanın adeta birleşmesine neden oldu. Araçlar olduğu yerde kalırken yayalar ise nehire dönen yolda karşıdan karşıya geçmekte zorlandı. Adeta selin denize birleştiği yerde şelale görüntüsü oluştu.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

İstanbul'da etkili olmaya devam eden sağanak yağmur nedeniyle Üsküdar Meydanı sular altında kaldı. Tıkla İzle

YERDE KARAYLA DENİZİN BİRLEŞTİĞİ GÖRÜNTÜSÜ VERDİ

İstanbul'da saat 10.00 sıralarında sağanak yağış etkili oldu. Yağışın en etkili olduğu yerlerden biri de Üsküdar sahiliydi. Yağmur nedeniyle sahil yolu nehire dönüştü. Dize kadar çıkan su döküldüğü yerde karayla denizin birleştiği görüntüsü verdi. Sahil yolunda hem yaya hem araç trafiği felç oldu. Araçlar suyun yüksekliğinden dolayı olduğu yerde kaldı. Hareket edemeyen araçların sürücüleri de arabalarının içinde beklemek zorunda kaldı. Acelesi olan yayalar ise nehire dönen yolda karşıdan karşıya geçmek için zorlu mücadele verdi. Kimi arkadaşının elinde tutarak birbirine destek olurken kimi de akıntıya karşı güç bela direnerek karşıya geçti.

Sel sularının denize döküldüğü yerde şelale oluştu. Vatandaşlar karşıdan karşıya geçmekte zor anlar yaşadı.

ŞELALE OLUŞTU

Sel sularının denize döküldüğü yerde şelale oluştu. Vatandaşlar karşıdan karşıya geçmekte zor anlar yaşadı. Bu sırada gelen ekipleri rögar kapaklarını açmaya çalıştığı gözlendi. Küçük bir çocuğun bisikletiyle sel sularından geçmeye çalışması vatandaşların yürekleri ağza getirdi. Çevredeki vatandaşların uyarısıyla annesi çocuğu bisikletten indirerek elini tuttu. Bir kadın ise ayaklarının ıslanmaması için iki ayağına poşet geçirdiği görüldü.

Yaklaşık bir saat süren sağanak yağışın durmasının ardından hayat normale döndü.


Hürriyet


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

İstanbul

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir